nem

döntések

Vannak jó és rossz napok az életben. A mai nem a legjobb. Majd holnap kiderül mikor felébredtem, hogy mit érzek. Szétestem nem kicsit, hanem nagyon. Pedig pozitív vagyok nagyon! Mert hiszem és tudom. Kitartok a végsőkig max elporladok. Még bírom és remélem ő is...

Címkék:

Még sem

Már rájöttem, hogy hiba volt az előző beírás (A "Keribredso"-s). Pedig szívesen felvállalom azt, aki vagyok. De egy társunk olyan kritikával illette a weboldalamat, hogy inkább ide még sem írom be a webcímet. Írok egy könyvet. Életem forgatókönyvét. Egy tök jó sztoriba ágyazva. Tovább »

Címkék:

RE: Te döntesz??

Csillagvirág megihletett..., bár már napok óta ez a témakör foglalkoztat...

Ha holnap meghalnál és odakerülnél sajátmagad elé és megkérdeznéd magadtól, hogy úgy élted-e le az életedet, ahogyan eltervezted?..... Elégedett lennél a válasszal? Tovább »

Miért Igen …?

Mondhatnám frappánsan, miért ne…

Szóval az IGEN jelentősége. Tovább »

Mi?

Ha nincs szükséged bizonyítékokra ahhoz hogy higgy az igazságban,
akkor az igazságra a bizonyíték te magad leszel.

Címkék:

Tagadás! NEEEEEM!!!

sirály tiltásSzeretnék helyre tenni egy általános félreértést a titokkal kapcsolatban. Amikor valaki megnézi a filmet, vagy elolvassa a könyvet, könnyen juthat arra a megállapításra, hogy a tagadás használata nem helyes. Aztán kínosan próbálja a mondatait, gondolatait átformálni pozitív megfogalmazásúvá, de mégsem változik semmi.
Van aki egészen odáig elmegy, hogy a TITOK használatát egyszerűen összemossa a pozitív gondolkodással. Nagyon vigyázzunk ezzel, mert a pozitív gondolkodás nem működik! Hogy miért mondom ezt? Tovább »