személyes

Kozma Szilárd: Mágia-tan, 10. fejezet

Kozma Szilárd: Asztrológusi Mágia-tan

A Mágia, a fejlődés és a Megváltás Törvénye összhatása

X. tízedik fejezet:

A KRISZTUS-TUDAT IGÉNYE ÉS A KRISZTUS - ÁLLAPOT KEGYELME

1) Összegezés és megvalósítás.
2) Megerősítések és oldások. Tovább »

Ki nem volt soha még...

Van, mit a Sors mért rád,
Ellene nem tehetsz,
De ez nem jelenti azt,
Hogy boldog sem lehetsz.

Félsz a változástól,
Semerre sem haladsz,
Pedig tudod jól, hogy így
Boldogtalan maradsz.

És e szenvedésért,
Már nem a Sors hibás,
Hisz tálcán tette eléd
A változást.

http://video.xfree.hu/?n=vacak55|84be42b5090b4f6c05894199554852fb

Címkék:

Nagyapa

Tán tíz éves lehettem. Vendégségbe készültünk. Szépen felöltöztünk, nagyapám is elővette az öltönyét, lekefélte, felvette a fehér ingét, nyakkendőt nem kötött hozzá, kapcáját félretette, zoknit húzott, kitisztította a bakancsát, simléderes sapkája helyébe pedig kalapot vágott. Tovább »

A csalogány

Kincsre leltem, egy réges-régi emlékre.

Általános iskolában működött egy irodalmi színpadunk. Négy éven át lehettem tagja. A szereplőgárda gerincét egyetlen osztály adta, én voltam közöttük a "gyütt-ment". Vajon mit látott meg bennem Anikó néni, amikor úgy döntött, bevisz a "nagyok" közé? Igaz, nyertem szavaló versenyeket az iskola falain belül és kívül, tudta rólam, hogy szeretem a magyar nyelvet, nagykanállal eszem a magyar irodalmat... Talán ezért szeretett volna a művészet irányába terelni? Ezt a mai napig nem tudom és már soha nem is fogom megtudni. Tovább »

A kisgömböc

Nem, nem rád haragszom. Hogyan is tehetném? Hisz te vagy az, aki mindig ott állt és ott áll mellettem, akire mindig számíthatok, ha valami megoldhatatlannak tűnő problémám van. Nem esett nehezemre bocsánatot kérni sem. Nem kellett volna rád mordulnom, nem kellett volna foghegyről válaszolgatnom. Tovább »

Címkék:

Karácsonyi idézetek

karácsonyi idézetekÚgy éreztem hogy így Karácsony előtt sokak számára fontos lehet, hogy itt az oldalon is kezdjünk ráhangolódni az Ünnepre, és érezzük a csodálatos Karácsonyi energiákat. Azok számára, akik egyedül töltik e napokat, nagyon fontos, hogy saját magukat tudják ráhangolni erre, és befogadni azt a rengeteg pozitív energiát, amiből ilyenkor mindenkinek jut elég. Tanuljunk meg szeretni, ez az út vezet a boldogsághoz!

"Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!" (Szilágyi Domokos)

Mindenkinek csodálatos Karácsonyt kívánok! Tovább »