befogadás

A nőiségről

Nőiség...Mi jut eszedbe róla? A Nőnap, az anyaszerep, a telt női idomok, a csábítás? A következő fogalmakat mennyire társítod a Nőiséghez? Befogadás, gyengédség, szeretet, intimitás, teremtés, táplálás... Tovább »

Hogyan gondolsz rá?

Élete során mindenki átél olyan történéseket, amelyek kellemetlenséget, bánatot, szomorúságot okoznak. Az a közös mindegyikben, hogy ilyenkor energiát veszítünk, sem kedvünk, sem erőnk nincs a felemelni a fejünket, és a pozitív dolgokat észrevenni.

Ne erőlködjünk. Nyugodtan, lefele nézve figyeljünk önmagunkba. Fogalmazzuk meg a helyzetet, és figyeljük meg, hogy milyen érzéseket tapasztalunk a testünkben. Tovább »

Befogadás a problémád?

Szia Kedves Te! :D

Minden tőlem telhetőt megteszek. Nem ígérhetek semmit. Én egy egyszerű, hétköznapi ember vagyok (se mester se guru se tanító vagy tisztánlátó, táltos vagy jós stb.).

1. Ha valóban a befogadással van problémád!
Elmondanám röviden hogyan volt előtte. Tovább »

Hirdetés

Sziasztok! Tovább »

Számvetés

Bizony, az Ember fia/ lánya (egyszer) elhagyja a család idilli, meleg fészkét. Egy- két hét múlva én is költözöm. Tovább »

Beszélgetések...

„Kétféle beszélgetés van:
Az egyik, amikor mondom a magamét. Amikor önmagamat akarom érvényesíteni. Szavakkal hatalmat lehet szerezni, olyan világot, amely csakis rólam szól, amelyben én vagyok a fontos: amit én gondolok, én érzek, én élek, én fájok – színjátékot, melyben én vagyok a főszereplő.
Aki a magáét mondja: egyedül van. Olyan világban él, ahol senkinek sincs köze hozzá. Tovább »

De, igenis képes vagy rá..!!!

Drága Barátaim!:)(Talán nem haragudtok meg a megszólításért..)

Sokat olvasgatok itt is-ott is.Próbálok minden infot beszippantani,tanulni,fejlődni..,és persze tudom tenni is kell jócskán a"dolgokért"magyarán azért,hogy vágyaink,álmaink beteljesüljenek,hogy önmagammal békében és kiegyensúlyozott legyek,stb. Tovább »

Hitetleneknek a vonzás törvényéről

hitetleneknek, AladdinA hit a tudomány eszközeivel nem mérhető, mégis működik.
Akik felszínesen ismerik a Vonzás Törvényét, kételkednek abban, hogy az ember bármit elérhet és bármivé válhat, amiben hinni tud. Hallottak valamit arról, hogy csak el kell képzelni egy zsák pénzt, aztán jön a csoda, és az ember ölébe hullik. Nevetségesnek találják, mert az is.
Ha leveszünk minden (sokakat irritáló) spirituális sallangot, és csak gyakorlatias módon fogalmazzuk meg, hogy miről van szó, akkor a következőket mondhatjuk: Tovább »

Nézz körül!

a szeretet útjaEszembe jutott egy egyszerű dolog, ami annyira triviális, hogy talán keveseknek jut eszébe.

Nézd meg az életed! Hogy élsz? Mit csinálsz? Mivel foglalkozol? Milyenek a kapcsolataid, a munkád, a családod, a társad, a lakásod, a kocsid, mindened, amid van, és ami körülvesz! Tetszik? Elégedett vagy? Örülsz annak, amit látsz?

Ha nem, akkor itt az idő! Tovább »

Teremtettem

postásEzt a blogot azért szeretném létrehozni, hogy ha TEREMTETTÉL VALAMIT ÉS AZ BE IS JÖTT, mert bevonzottad, akkor legyen hol elújságolnod az örömöd.

Sokszor szeretném én is közzétenni, hogy "teremetettem" és "elfogadtam", "hittem" és "hálás" voltam, de nem tudom, hova írjam! Mai örömökbe? Lehetne, de nem biztos, hogy a "teremtés" ma zajlott, max. a kézbesítés! Tovább »

A befogadás lélegzete

légzéstechnikaNagy szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek gondjai problámájai vannak, ez egy nagy segítség. Régebben tettem fel egy légzés technikát, ez még kiegészíti. A napi használat nagyban elősegíti a jobb, és boldogabb életet.

Vegyünk együtt most egy mély lélegzetet! Kezdjük a befogadás lélegzetével… a befogadás lélegzete. A befogadás lélegzete olyan valami, aminek a kapcsán mindannyiótokat erősen arra bátorítalak, hogy ez legyen az első dolgotok reggel, ébredéskor, valamint az utolsó is a nap végén. Ez az egyik legkönnyebb dolog, amit tesztek majd. Tovább »