könyv

Könyvvel a kezemben

Van, hogy egy könyv elvarázsol,
történetével elvon a külvilágtól,
Ám az utolsó két oldala,
belébúvik szívem rejtett zugiba,
könnyeket csal szemeimbe,
s úgy csinálok, mintha valami belemenne,
Miért szégyellem könnyemet,
mi elmondja, mit nem lehet?
Elmondja, hogy elbaszott ez a világ,
mert oly sok benne a hamisság,
hol a többiek, hol te vagy az álnok,
hol te taposol, hol rajtad mások. Tovább »

Címkék:

Időhatékonysági technikák, amelyek garantált extra szabadidőhöz juttatnak!

Egyik kedves barátom, Pongor-Juhász Attila az elmúlt napokban mutatta be "Az Időmilliomos Vállalkozó" című könyvét. Én sokat olvasok, tényleg rengeteg könyvem van, mert hiszek abban hogy a könyv fejleszti az elmémet, kreativitásomat - míg a TV csak rontja... Idén is túl vagyok már egy tucat könyv olvasásán, de olyan mély benyomása, hatása, eredménye idén még egyik könyvnek sem volt rám, mint ennek! Képzelheted, hogy miért ajánlom: ez a könyv IDŐT takarít meg Neked is, vagyis ha úgy veszem, az életedet hosszabbítja meg...! Az idő mindenki számára fontos, épp ezért nézz bele, mit tudhatsz meg. Tovább »

Megjelenhet a Te írásod is egy könyvben!

Mi lenne, hogyha egyszer csak megjelenne az írásod egy igazi könyvben? Mi lenne, ha biztosan ezrek olvasnák amit írtál? Mi lenne, ha megtanulnád, hogyan lehet sikeres könyvet, blogot, marketing szöveget, regényt, szakkönyvet, vagy bármilyen írásművet írni? Olyat, amire az olvasó is kíváncsi... milyen lenne, ha a Te meséd jelenne meg a könyvben, ha a te neved ismertté válna?

Gyere el a Meseműhelybe, egy pici faluba távol a világ zajától, Vulkánfalvára! Nincs más dolgod, mint eldönteni: rusztikus parasztházban, vagy a Durrell gyerekkorát idéző levendulaszínű modern villában laknál szívesebben október 23. és 26. között? Életreszóló élmény lesz, ez Tovább »

Aranyosi Ervin verseskötetei

Kedves Olvasóim, Ismerőseim!

Örömmel tudatom, hogy újabb verseskötetem látott napvilágot, amit ezúton szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Az új kötet címe: Szívből - Jövő Tovább »

Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim c. verseskötetem megjelent

Oly sokszor üzentem, versbe szedve, szépen.
- El is olvashatod, már ezen a héten.
Új verseskötetem napvilágot láthat,
"MEGSÚGOTT TITKAIM" ott lehetnek nálad.
Verseim díszíti 69 képem,
mit magam festettem, a számítógépen.
Valóra válik hát, dédelgetett álmom,
s ki előre utal, annak dedikálom.

Kedves Olvasóm!
Örömmel adom tudtodra, végre megjelent régóta várt első verseskötetem. Tovább »

A Harmadik

Februárban jelenik meg a harmadik könyvem, ami most is kapcsolódik a vonzáshoz, de igyekeztem átfogó képet adni a világunkról,és az abban végbemenő változásról, mit szoktunk dimenzióvatásnak, vagy épp korszakváltásnak is nevezni. Két könyvet raktam egybe, címük: A Harmadik, és Rossznak lenni ISTENI jó. Ezt a könyvborítót ugyan elvetettük, egészen másképpen fog kinézni, de a maga nemében ez is tükrözi a könyv mondani valóját.

Részlet a könyvből: Tovább »

Varázslat

"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat." - Albert Einstein

Nos, a tény az, hogy nem vagyok egy könyvmoly (ennek ellenére nagy könyvgyűjtő hírében állok:) ). A Titkot sem olvastam még ki. Ha úgy érzem leveszem a polcról, kinyílik valahol és azt olvasom el. Erre van szükségem.
És most itt ez a Varázslat. Valahogy elvarázsolt. Tovább »

Tündérkertek 4. - Könyvek

„Ha az élet olyan lenne, mint egy regény, akarnál élni? S ha egy regény olyan lenne, mint az élet, olvasnál?”
/Polgár Ernő/

Ne feledkezzünk meg a könyvekről, azokról a helyekről ahová akarva- akaratlanul is vissza- visszatérünk. Hogy újra és újra kalandokat éljünk át. Bastiannal, aki bemenekült üldözői elől a könyvesboltba és ellopta a Végtelen történetet, ami nem gyerekeknek való, vagy Frodóval, hogy érrezük a felelősség terhét és a megszabadulás szárnyalását, vagy Szillével, aki apja tiltása ellenére elszökött a világunkba és lám milyen csodássá varázsolta a tópartot! Tovább »

Megbeszéltük

A május 12-i könyvbemutató hangfelvétele.
Részlet a könyvből:

Létezik egy mondás, miszerint a magyar ember az ellenségeit
is képes szeretni. Ha csak magamból indulok ki, nyugodtan
kijelenthetem, az én agyamat is fel lehetett verni, de
haragot tartani sosem szerettem. Tehát tudok azonosulni
ezzel a mondással. Ugyanakkor képtelen vagyok azonosulni
azzal, hogy a szeretet bárgyú lenne. Tovább »

Csatlakozz hozzánk, hogy munkád segítségével tudjunk jótékonykodni ezzel is segítve másokon!

Sziasztok!

Szeretnék létrehozni egy könyvet, mely a titokról szól átlag emberek és sztárok szemszögéből.

Légy részese egy remek kis csapatnak te is! Segítsd munkánkat és írd meg a saját történetedet, készíts interjúkat vagy vállalj fordító munkát!

Várjuk cikkeidet arról, hogy mit jelent számodra a titok illetve legnagyobb sikereidről azentitkom@citromail.hu e-mail címre! Tovább »

Lélekpillangó

Legyen a Lélekpillangó Magyarország legsikeresebb, összefogáson alapuló jótékonysági kezdeményezése az emberi boldogságért! Lélekpillangó tudáscsomag – a boldog emberekért! Szavazz! Ki kapja a Lélekpillangó életműdíjat 2012-ben? Szepes Mária? Popper Péter? Biegelbauer Pál? Iratkozz fel a mesére és ismerd meg a pillangó titkát!

Álomkatalógus - hogy felébredj!

Nagy örömmel tapasztaltuk, mennyire szeretitek Mátrai Vanda könyvét, amiről már kétszer is hírt adtunk itt a thesecret.hu-n. Az élelmiszermérnökből lett íróról, és életének vargabetűiről ITT olvashatsz egy korábbi interjút.

A történet amit leírt, megváltoztatja az olvasó hozzáállását egy sarkalatos kérdésben. Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett. Hogy ne a félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Tovább »

Elkapkodták, de Karácsonyra itt az újrakiadás, új borítóval!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011-es Sikersztori versenyünk nyertese, Szikszay Csaba első könyvének első kiadását olyan gyorsan elkapkodták, hogy rögtön itt van az Ugródeszka c. könyv 2. kiadása, megújult borítóval, és ismét rendelhető!

- Az Ugródeszka, lendületet, motivációt ad egy olyan szemlélet elsajátításához, ami a képességeidet emeli ki, mert vannak erősségeid és vannak olyan képességeid, amire még nincs rálátásod, de léteznek. Tovább »

Meddig halogatod, hogy felébredj?

Íme egy történet, amely meg fogja változtatni hozzáállásod egy - az életedet meghatározó – kérdésben. Ez a történet az életünkről szól, így igazán mindenkinek szól. A kötetet Mátrai Vanda írta, a címe: Álomkatalógus avagy... meddig halogatod, hogy felébredj?

A könyvről:

Ha volt már úgy, hogy tudtad, amiben most élsz, az számodra nem jó... és volt olyan, amikor azt is hozzátetted: most nekiállsz, és megváltozol, hogy minden más legyen... képzeld el a következőt: Tovább »

Legyen minden akadály egyben ugródeszka, neked is!

Mivel nagyon jó ismerősömről van szó, ráadásul ti is jól ismerhetitek, hiába számít hirdetésnek, amit most olvasol, valószínűleg egész más színezetet fog kapni a hír, hisz egy sikertörténetről számolhatok be megint. Ő az, aki a tavalyi Sikersztori pályázatunk fődíját elvitte történetével, ráadásul ezt épp a ti szavazataitokkal nyerte meg, most pedig tá-dááám, elkészült az első könyve, úgyhogy különös örömmel adok hírt róla itt a Secret oldalon is.

Példaértékű kitartásáról és nagyszerű gondolatairól már ti is meggyőződhettetek. Remélem sokan a nyomába léptek, és felépítitek a saját sikereteket a jó példán felbuzdulva. Tovább »