megrekedés

Változás

Kedves Thesecretes Olvasók!! Tovább »

Megrekedés - S.O.S.

Megrekedés - egy nagyon különös állapot.

Esetemben egy hír szembesített a "valósággal"...
És - hiába a különféle technikák, melyek eddig átsegítettek sok mindenen, egész egyszerűen leblokkoltam.
Olyan megrekedés érzésem van... Tovább »

A félelem leküzdése

félelmeink leküzdéseNem is tudom hogy kezdjem, de mindenképpen ki kell írnom magamból... nektek (is). Az utóbbi időben szinte minden ellenkezőképpen sikerült az életemben, mint ahogy szerettem volna, és egyre kevesebbet éreztem jól magam a bőrömben, ami igen zavar... és ezek mind azok az érzések, amit pont elkerülni szeretnék, és helyette a másik oldalon járni, élvezni az életet.
Amikor "megálltam", megvizsgáltam a dolgokat, amik történnek, amiket bevonzok, teremtek, hiszen egyre inkább tudatosan igyekszem élni, csak nem találtam a megoldást, vagy csak hittem valamit, hogy na ez az, de akkor sem történt változás. Tovább »

A gondolat, ami megállít!!!

gondolat - békés harcosSzeretnél valamit és vágyódsz rá... jön a tiszta érzés, mely áradós, olyan mint a vadvíz, megállíthatatlan... csak hagyni kell, hogy tegye a dolgát, és robogjon rendíthetetlenül... ha hagyod, hogy áradjon, kapod a jeleket és ha figyelsz látod is, mi miért történik... de abban a pillanatban amikor megjelenik egy pici kis kétség, máris megállítod ezt a szabad áradást... nekiállsz gondolokodni, logikát keresel, morfondírozol, hogy lehet hogy valamit másképp kellene csinálni... és ezzel megállítod a folyamtot... tyűűűűű! Vedd észre, figyelj rá csípd nyakon vagy fülön magad, és a gondolkodást állítsd meg!

Ne gondolkozz, érezz! Tisztán, egyszerűen... Tovább »