pánik

Megrekedés - S.O.S.

Megrekedés - egy nagyon különös állapot.

Esetemben egy hír szembesített a "valósággal"...
És - hiába a különféle technikák, melyek eddig átsegítettek sok mindenen, egész egyszerűen leblokkoltam.
Olyan megrekedés érzésem van... Tovább »

Pánik"betegség" nem csak betegekről!

Ilyen betegség nincs! Milyen jól hangzó gyűjtő fogalom azoknak, akik nem tudják mi történik velük. Mindenki önmaga akar lenni, a célokat megvalósítani és az álmait szeretné élni. De mi van akkor, ha valakinek nincsenek álmai? "Mert olyan jól elvagyok". Mi van azokkal, akiknek fogalma sincs arról mit szeretne, mert amikor elindul a "vak" világba, elkezd szédülni, remegni, izzadni és menekülni. Valamilyen félelemmel vegyített érzés kergeti őket, amitől nem tudnak szabadulni, mert lépten nyomon beleütköznek. Tovább »

Pánikbetegségből gyógyulás vitaminokkal? Segítség!

Napokban sokat olvasgattam , keresgéltem és találtam véleményeket arról, hogy az antidepresszánsok és a nyugtatók az egyik út --a másik viszont a vitaminok nagyobb adagban .
Szendi Gábor írásait is olvastam , ő is pl. Omega 3-mat javasol , de nem találok utalást a konkrét adagra és a fajtára, hisz nagyon sok formában lehet kapni. Tovább »

Váratlan kincsek - Rutinos vonzás

Régen volt már, hogy írtam volna ide, de nemrég sikerült egy számomra nélkülözhetetlenül fontos embert felvidítani azzal, hogy megismertettem vele a Titok című filmet és ez okot adott rá, hogy ismét átgondoljam a Titokhoz való viszonyomat. Tovább »

Pánik (betegség?)

"Most minden olyan, mintha az elejéről kezdődne. Mintha mindent- de mindent újból meg kellene tanulni. Mintha az elmúlt 24 év nem is létezett volna, mintha az a sok- sok (kemény) játék nem is lett volna. Csak pislogok és keresem a váram, hogy "hová lett"??? Tovább »

Pánik

pánikA gyomrom összeugrik. A szívem a torkomban lüktet. A levegőt egyre gyorsabban kapkodom. Sírnom kell, de nem tudok. Látszólag ok nélkül. Pedig mindig van kiváltó ok, ami nem abban a pillanatban keletkezik, hanem mélyről, belülről fakad. Ekkor jelenik meg PÁNIK.

PÁNIK és én nagyon jó barátok vagyunk. Mivel már régóta ismerjük egymást, pontosan tudjuk, hogy hogyan viszonyuljunk egymáshoz. PÁNIK nem tűri, ha nem foglalkozol vele. Azt szeretné, hogy megismerd. Tovább »