munkahely

Munkahelyi etikett

Talán mindannyian volt szerencsénk ahhoz a kollégához, aki rendszeresen késik, avagy előbb lelép az irodából, netán óránként kivesz egy hosszabb szünetet (kávé, pisi, cigi stb.), ahhoz, aki munkaidőben privát ügyben telefonálgat, pletykál, szöszmötöl... Nem mondom azt, hogy nem szabad lazítani és az az ildomos, ha a munkahely sztahanovista intézménnyé avanzsálódik, de mégis... Úgy vélem, hogy illik megtisztelni munkatársainkat, ügyfeleinket és önmagunkat azzal, hogy bizonyos írott és íratlan "szabályokat" betartunk. Tovább »

Címkék:

Igen! Valóban, a Vonzás Törvénye döbbenetesen működik!

titok"Tudod, mi a közös egy nagyon gazdag és egy nagyon szegény emberben? Vagy egy rendkívül sikeres és egy rendkívül sikertelen emberben? Egy energiától duzzadó és egy állandóan betegeskedő emberben? Az, hogy mindannyian átlagon felül tudják alkalmazni a Vonzás Törvényét! Csak míg egyikük a vágyott dologra koncentrálva el is éri azt, másikuk a vágyott dolog hiányára koncentrálva egyre távolabb kerül tőle."

Nem szeretek előre inni a medve bőrére, de most megteszem! Az elmúlt 1-2 évben ugyanis sajnálatos módon megtapasztaltam, hogy mi is az a 'félreteremtés'. Soha többé nem fogok ilyen hibát elkövetni! Tovább »

Ciki boldognak lenni?

Csak szöszmötölök a gépen, Café Del Mart hallgatok, és közben azon gondolkodom, miért ilyen "kocsog" némely ember. Van az a típus, aki: ha gondokkal küszködsz, kárörvend és dörzsöli a tenyerét, ha pedig boldog vagy akkor majd belezöldül az irigységbe, és azt nézi, hol tehetne keresztbe....Szóval akinek semmi nem jó. Szégyen boldognak lenni? Ciki? Gáz? Tovább »

Március (jogsi-metszés-meló)

Nagyon jó hetem volt, és ez már csak egyre jobb lesz!:)
A héten jött meg a jogosítványom, irány gyakorolni -persze egyelőre felügyelet mellett :D. Nagyon szép tájakat láttam, mert csodás környéken lakunk. Amikor jó idő volt, metszettünk (igen, én:)) és imádom csinosítani a fákat;). Tovább »

nem ezt vonzottam!- de kínálkozik! mi a teendő?

A munkahelyi változáson dolgozom egy ideje siker :0. Most viszont van egy lehetőség ami a semmiből jött! és soha nem gondoltam rá! Fogalmam sincs ,hogy mit tegyek?-nincs benne gyakorlatom és szinte semmit nem tudok róla! Tovább »

új munkahely bevonzása

Sziasztok.
Olyan kéréssel fordulok felétek, hogy már egy ideje próbálok új munkahelyet bevonzani. Én próbáltam minden félét kipróbálni, de nem igen akar sikerülni. Tudnátok esetleg valami tanácsot adni hogy vonzam be? Esetleg írjam le milyen munkahelyet szeretnék, vagy ilyesmit szerintetek?:) Várom a válaszotokat! Minden megoldás érdekel.