hinni

HINNI

Nincs más dolgom, hinni csak,
és elfogadni az élet ajándékait,
a lehetőségeket, az új helyzeteket,
az új embereket, a kihívásokat...

Hiszem, hogy bármire képes vagyok!
Jó fele tartok. *

Címkék:

Kérd és megadatik

A 40-dik szülinapomon kezdődött minden,vagyis már jóval előtte,csak ekkor eldöntöttem,hogy hagyom magam sodorni az árral.Már 20 éve házasságban éltem.Éreztem,hogy nem jól van valami,de nem igazán tettem semmit sem érte,sem ellene,gyereket neveltem ,dolgoztam.Ezen a reggel felhívtam egy munkatársamat kávéra.Tudtam,hogy bolodul értem.Azt mondtam lesz ami lesz,majd eldönti a sors! Tovább »

Hinni, hinni, mindig csak hinni

Hinni, hinni, mindig csak hinni... Hinni abban, hogy beteljesül. Hinni abban, hogy valóra válik. Hinni abban..., hogy tudsz hinni. Ez a legnehezebb.
Meginogsz az elején. Azt kérdezed magadban: "Valóban működik ez? Valóban be tudod vonzani magadnak azt, amire vágysz?" És akkor elkezded "csinálni", gondolsz rá, és egyszer csak megint megkérdezed: "Valóban működik? Tudok hinni benne?" Tovább »

Három kép.Gondolni, tudni, érezni...

Hinni - jó. Elhinni - nem kell mindent. Remélni - jó. Félni - néha ajánlatos. Örülni - jaj de jó! Feltételezni - nem szeretek. Érezni - igy mindig minden nagyszerű. Gondolni - néha önmagam gondolatait sem veszem komolyan, ha kell tizig számolok, néha alszom rá egyet. Tudni - nem tanultam meg mindent tudni, de azért igyekszem többet tudni.
Mondjuk rá, ez a bevezetés.
Idézet. Tovább »

Ne higgy nekem, és légy Szabad

Ne higgy nekem, és légy SzabadTalán már régóta olvasod az írásaimat, talán csak néhány hete, vagy pár napja. Nem tudom, és nem is érdekes ez most. Bármennyi idő is telt el azóta, hogy először olvastad valamelyik írásomat, köszönöm Neked, hogy megtisztelsz a figyelmeddel.

Amióta csak nyilvánosságra hozom a gondolataimat, gyakran hangoztatom, hogy amit leírok, vagy elmondok, az az én Igazságom! Éppen ezért Tovább »

Hinni, bízni,akarni...

Mikor családom tagjait is elérte a "munkanélküliség",akkor kissé bizonytalannak látszott a Jövő.
De csak egy kis időre.
Mivel nálunk nagyon-nagy az összetartás,egymással mindent megbeszélünk,megoldásokon tanakodtunk.
Rájöttünk,hogy a kivezető út ebből,ha összefogunk,egymást segítjük és közösen akármire képesek lehetünk. Tovább »