ismerkedés

Társat keres...?

Társat keres? Elő az okostelefonnal...

Hányszor fordult elő, hogy egy szórakozóhelyen nem ment oda álmai nőjéhez vagy pasijához, mert inába szállt a bátorsága? Szeretné elkerülni a visszautasítást? Akkor az okostelefonos társkeresést önnek találták ki! A társkereső alkalmazások segítségével könnyedén átlendülhet az ismerkedés legizzasztóbb pillanatain. Így a hódításhoz nem kell a szempilláit rebegtetnie, vagy épp behúzott hassal járnia-kelnie kiszemeltje előtt. Összeállításunkban megismerhet néhányat a népszerű ismerkedős programok közül, íme! Tovább »

Virtuális szerelem (?)

Ismerkedés, társkeresés a neten. Szerintetek jó ez vagy nem? Milyen tapasztalatok van?
Létezik-e virtuális szerelem?

A párkapcsolatok kialakulásának megszokott helyszínei (az iskola, a munkahely, a lakóhely és a szabadidős tevékenységek színterei) mellett egyre inkább teret nyer az internet. A tavalyi év elején a magyarországi gyakori internethasználók 26 százaléka látogatott társkereső, ismerkedő oldalakat. Tovább »

Ismerkedés kicsit másképp

Gondatlanságból elkövetett emberölelés

Megérett a téma egy bejegyzésre...
Egy unalmas vasárnap, ami épp Karácsony utánra esett, minden történt a rutinnak megfelelően.
Megszokott kocsma, megszokott emberek... 1 pohár bor, kettő... 1 zseton, kettő... Hangulat apad, vérnyomás dagad... Menni kéne haza... Na ekkor akadt meg a tekintetem egy nagyméretű alakon... Mondom jól megnőttél édesapja!... Tovább »

Olvasgatok , nézelődöm......

Sziasztok Kedves olvasók és tagok !! Én még uj vagyok itt és egyenlőre csak bemutatkoznék....aztán majd irok is ami talán érdekes lesz és olvasható más számára is. Hogy hogyan kerültem ide erre az oldalra az elég érdekes és titokzatos , tulajdonképpen kíváncsi voltam valakire aki itt van köztünk és talán Ő maga tudja is hogy kire gondolok.....??!! Tovább »

Azoknak, akik most ismerkednek a Titokkal (mint én) 2

Amit az előző bejegyzésben írtam eddig, az arról szól amit próbálnak megértetni velünk. Ezt a mostanit annak szentelem, amit én megértettem, majd megtapasztaltam és hasznosítottam ezekből.
Mindent amit eddig tanultam természetesen igyekszem elsajátítani, s MEGFELELŐ módon alkalmazni a mindennapok során. Az egyik legfontosabb, amivel kezdtem az egészet, az a: Tovább »

Azoknak, akik most ismerkednek a Titokkal (mint én)

Előre bocsájtom, ezek az én gondolataim, s nem biztos, hogy mindenki egyet ért velük. Erős késztetést éreztem, hogy megosszam másokkal is, ezért írom most le. Minden eddigi megtapasztalásom és tévutam ugyan arra a pontra vezet vissza, hogy sikeressé váljak. Már megértettem mit is jelent az, hogy az út ami a fontos s nem pedig a cél. Tovább »

Az az első és az az utolsó lépés:)))

Tegnap bezsélgettem valakivel a párkapcsolatokról...
Volt egy nagyon egysezrűen megfogalmazott, de nekem nagyon tetsző mondata:
Talán az első és az utolsó lépés megtétele a legnehezebb..." Tovább »