köszönet

Üzenet X-nek és Y-nak

annyit foglalkozunk önismerettel, önmagunkkal... én most másokról szeretnék mondani valamit, másoknak szeretnék kívánni. persze, ezt nem tudom megtenni úgy, hogy a személyem nincs "benne". Hiszem, hogy a leírt szavaknak (is) erejük van. Nekik is elmondtam, más szavakkal, vagy inkább azok hiányával, gesztusokkal... de szeretném leírni is, mert tiszta szívből kívánom...

...X-nek, hogy: Tovább »

A hála

Végre elérkezett a nap, amikor több havi távollét után haza jött a fiam.
Nagyon hiányzott már nekünk.
Sokszor mondta, hogy jönne, de nagyon sok a dolga. Hittem is meg nem is.

Kicsit később ért haza, mint ahogy vártam, de végül is megérkezett. Készítettünk neki minden jót, amit szeret, bár nem várta el. Tovább »

...gordiuszi...

Évek óta kötögetek egy "valamit". Készült már sálnak, aztán pelerinnek, vagy éppen szőnyegnek, aztán mire készen lettem vele, valahogy elkezdett bomlani...

Most úgy döntöttem lefejtem az egészet és újrakötöm.

Nehezen tudtam az első sorral (ami ugye a befejező volt) haladni, mivel nem egyszerű fonal, hanem szép kis bolyhos-szőrös, ami elakad, összeáll, egybefonódik, szóval előkerült végül az olló is. Tovább »

Bölcsek köve vagy...

Néha elgondolkodom rajta, milyen lenne az életem, ha nálam lenne a bölcsek köve, … de sajnos nincs.
Tehát meg kell oldanom az életem nélküle.
Mást kell, kellett találnom helyette, mert a nehézségek nem nagyon akartak megoldódni, sőt…
Két éve lesz, amikor elkezdtem gyökeresen megváltoztatni az életem, nem gondoltam, hogy találok bármi megoldást, de nem adtam fel. Tovább »

Kicsi vagyok, székre állok...

onnan egy nagyot kiáltok. :)

Tudom, tudom, hogy nehéz versenybe szállni igazán nagyokkal és igazán profikkal, olyanokkal, akik blog-oldalát vagy épp FB oldalát naponta ezrek olvassák. Nem is ez a célom. Az az álmom, hogy bekerüljek az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közé. Talán nem olyan irreális álom, ha segítesz! :)

Hogy mi is ez?

Az év bloggerinája… Tovább »

Kedves Origami!

Alcím: A MÁRTÍROKAT MEGÖLIK, UGYE?

Tegnap azt mondtam, szeretnék mondani Neked valamit. Végül úgy éreztem, nem elég ehhez egy hozzászólás, inkább naplóbejegyzést írok – és érdekel a véleményed.

Talán emlékszel, beszéltünk már arról, hogy ami a világban történik, az valójában mind a szellemi világban történik, s mivel a fizikai világ a szellemi világ leképeződése, minden, ami a szellemi világban – tehát az érzések, és gondolatok világában – megtörténik, óhatatlanul megtörténik a fizikai világban is. Tovább »

Köszönet

Köszönöm!

Köszönetet mondok annak, aki ezt az oldalt kitalálta, és azoknak is akik kialakították, vagy minden nap azon dolgoznak, hogy működjön, tudjak ide írni, és olvasni másoktól. Nekem sokat segített az az oldal abban, hogy észhez tudjak térni. Ha úgy érzed Neked is, és nem esik le a karikagyűrű az ujjadról, akkor te is írj ide egy köszönöm-öt..nem nekem, nekik.....vagy épp magadnak :) Tovább »

átlagon felül

Hálás vagyok mindenért, ami ebben az életemben történik. Legalábbis próbálok mindig pozitív oldalról közeledni az élet eseményeihez és a szomorú dolgokban is próbálom a jót megtalálni. Hálás vagyok minden ismerősömnek, mert nekik köszönhetem, hogy jobbá tudom tenni a magam és mások életét. Hálás vagyok a gyermekeimnek, hogy folyamatosan nevelnek, hogy jobbá teszik az életemet. Tovább »

Ezüst gyöngyök

Hm....olvastam valamit...valami szépet....és picit potyognak a könnyeim...de a boldogságtól, hogy milyen szépet tudnak emberek írni, gondolni, érezni....vannak még érző szívű emberek...csodás.,...örülök, ha boldogok az emberek...főleg azok akiket tiszta szívemből szeretek.... Tovább »

Köszönöm a lépést

Egy lépést tett, ami ma nagyon boldoggá tett, még ha nem is ujjongtam, hisz lassan esett le, de annál jobban esett. Köszönöm neked! Nagyon szeretlek kedvesem, párom, társam, legjobb barátom!

S most boldogságos vagyok!

Együtt, s mindenek felett, csak veled!

Rögvest...

Rögvest át kell olvasnom amit írtam délután....a pozitív gondolatokat.... Tovább »

Címkék:

Köszönet – és nem búcsú

„Szeretem az életemet, és szeretem az álmaimat, és szeretek abban a világban élni, amit magam teremtettem, és amit most hozok létre.”
Amikor valamikor az év elején regisztráltam ezen az oldalon, az első írásaim egyikében fogalmaztam meg ezt a gondolatot.() Nagyon örültem neki, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Úgy éreztem, egy csodára találtam rá. És most már tudom, hogy valóban egy csodára találtam rá. Nem túlzás ez, és jól esik kimondani, bár lehet, hogy lesznek, akik nyálas érzelgősségnek tartják. Talán az is. Mit számít. Tovább »

Kedves pozitív mese:-)

“…Így volt ez bizony lelkecském, s így van azóta is. Háromféle ember él a világon: a rontó-ember, a gyűjtő-ember és a látó-ember. Te látó-ember leszel, ugye?

Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen. Mihelyt a fák alá belépsz, és felrebben előtted az első rigó: akkor már tudnod kell, hogy az erdő észrevett. Tovább »

Csak pozitívan

Kétségek gyötörnek. Féltem a fiamat. Ez az új vírus nagyon keménynek tűnik. Engem is kerülget valami torokfájós nyavalya kb. 1 hete, feltételezem, már sikeresen átadtam neki is. Ma nyűgös. Ráadásul a nevelt kislányom gondozója átesett a víruson, és a kislány is lerobbant mára. Már csak ez hiányzott. Tovább »

Úttalan utakon

Szeretnék megosztani veletek egy törtnetet, egy olyan történetet mely az én életemet öleli körül hiszen velem történt, az életem egyik szakasza.
Élt-éldegélt egy önző, gonosz kis fiúcska aki senkivel nem törödött önmagán kivül.Ment a saját feje után és elüldözött mindenkit magam mellől...és hogy miért is tette ezt? Tovább »