vonzás hatalma

Mosolygós vonzásos reggelt :)

Működik :) nem tudom ezt máshogy kifejezni :) Az este azt hittem csak álmodom. Tovább »

Lynn Grabhorn: A Vonzás Hatalma

vonzás hatalmaAz Univerzum, mint értékesítési menedzser

Emlékeztetõül…
Nem a pénzről van szó, hanem arról, hogyan áramoltatjuk az energiánkat. A pénz akkor áramlik hozzánk, ha már nem gondolunk arra, mennyire nincs. Ne azt nézzük, hogy nincs elég pénzünk, és ne csak negatívérzéseink legyenek, mert az csak megakadályozza az áramlást. Ezért keressünk minél több módszert, a kinyíljon a szelep a pozitív áramlások előtt.

A forgatókönyvben mindig van ösztönzés, ezért felejtsük el a „hogyant”. Ez magától meg fog mutatkozni. Tovább »

Címkék:

A bensőnkből jön a dal

„Álljon itt egy valamiképpen szélsőséges, mégis mulatságos példa arról, hogyan tartsuk az érzelmeinket egy kerékvágásban. Egy lányról szól, aki alkalmi énekes volt. Már nem emlékszem a nevére, csak arra, hogy nagyon ágrólszakadt volt. Tovább »

Hogyan segíthetek?

segítő kézVan egy munkaképtelen barátom. Hogyan segítsek neki?
Van egy munkanélküli barátom: Mit tehetek érte?
Van egy bátyám, aki haragszik a világra. Tehetek érte valamit?

Mindannyian segíteni akarunk. Szeretnénk adni, tenni, mondani valamit, ami jó lenne a másiknak. De Tovább »

HEJHÓ SILVER!

Ma „teljesen véletlenül” itt, ennél az írásnál nyílt ki a könyvem. Mivel tudom, hogy az ilyen könyvkinyílások mellett nem mehetek el csak úgy, ezért elolvastam újra. Ma egészen mást mondott nekem ez az írás, mint korábban, úgy találtam, hogy az itt megfogalmazottak és az oldalon felvetődött problémák között összefüggés van. Tovább »

Pénz, pénz, pénz!

pénz"Minden kiejtett szónak saját rezgése van. Az is sajátságos, ahogy az egyes emberek kimondják. A neveltetésünktől, életszemléletünktől függően a kiejtett szavakat személyes, egyedüli rezgéssel töltjük meg. Számtalan erőteljes szó van a nyelvünkben, de csak egy van, amely kiérdemli a legnegatívabb rezgésű szónak járó első díjat. Ez a szó a "pénz", a legnagyobb töltésű rossz szó minden nyelvben.

A legtöbb emberben a "pénz" szóhoz kapcsolódó képzetek olyan hihetetlenül erősek, hogy amikor kimondják, rágondolnak, meghallják, negatív rezgést küldenek mindenfelé. Ezektől a hullámoktól olyan áthatolhatatlan fal képződik körülöttük, hogy a nagyon áhított pénzhez hozzá sem tudnak férni. Pedig ha csak elhangzik a szó, már lelki szemeik előtt látják, mit vennének belőle. Tovább »