séta

Három nagyszerű szellemi gyakorlat

Szellemiekkel foglalkozók körében olykor felmerül(het) a kérdés, hogy azokat a magas, tiszta elveket, amelyeket elsajátítottak a spirituális „tudományból” miként lehet összekapcsolni a személyes élettel, a mindennapokkal. Amennyiben ezt a kérdést teszik fel, maximálisan egyet tudok érteni velük. Egyetérteni egy kérdéssel? Tovább »

Eljönnél-e vélem sétálni?

Megmutatnám a napfényt, hogyan esik rá a tenger habjára, mely nekiütközve a szikláknak visszatér szülőanyjába. Leülhetnénk a puha homokra és nézhetnénk a távoli szigetek sziluettjét, vagy a horizont rajzolatát. Mihez volna kedved?

Az Égbe bámulni, beleveszni a kékbe, lágyan friss felhőkkel takarózni? Vagy fejest ugrani a vízbe és elfelejteni kik is vagyunk itt kint a hideg világban? Tovább »

Látászavarosan

Felekre, Györgyfalvira, Hajnalra, Buna Ziuara néző nyolcadik emeleti panorámás lakásunknak igencsak sok negatív jellemzője akad. Többek között a nyílászárók nyugdíjba vonulása óta, a Passzát szél haza jár hozzánk. Fürdő ablakunk önellátó életet él, az ezzel szemben levő konyha ablak pedig csupa jó indulatú, de zárni sajnos nem tud. Ha ezt mind elképzelted, akkor képzelj el engem, főzni szerető (nem tudó, szerető) és enni nagyon tudó embert ebben a huzatban napi 2-3 órán át. Tovább »

Aranyosi Ervin: Séta a hóban

Halványszürke égből apró hószilánkok,
el akarják fedni az egész világot.
Az út szélén álló, óriásra nőtt lámpa
sárga fényét önti, a hószínű világra.
Hófehér szőnyegen szürke óriások
sétálnak előttem, amerre csak járok.
Le-le maradoznak, majd előre futnak,
megtörve magányát az unalmas útnak.
Fehér kucsmás házon, zord kémény pipázgat,
sötétebbre festve a hópettyes vásznat. Tovább »

séta a babámmal

a tegnapi meghiúsult bevásárlást ma pótoltuk, de én többet szombaton nem megyek, az már egyszer fix. Tovább »

Címkék:

Kommunikáció

kommunikációTegnap lementem sétálni egy kicsit a mellettünk lévő erdőbe, hogy egy kicsit feltöltödjek, kihasználjam az utolsó melengető napsugarakat és mélyen magamba szívjam az erdő oxigéndús levegőjét! De amiért igazán nekiindultam, hogy a természetben kicsit közelebb kerüljek önmagamhoz és gondolataimhoz!
Igazán boldog lettem ezalatt a pár óra alatt, mert hol engem szólított le valaki, hol én! Mindenkinek mindenkihez volt egy mondata, egy elgondolkoztató gondolata. Tovább »

Come away with me

Norah JonesNem tudom pontosan miért, de mióta ilyen hosszúkat dolgozom egyben; Minden Alkalommal, mikor kijövök a nagy, barna kapun, olyan kis éédes, boldog szikrázást érzek valahol a mellkasomban, hogy le sem tudom írni.
Olyan vagyok ilyenkor, mint egy csillagszóró :) Csak mosolygok, mosolygok; olykor még kacagok is egy rövidkét bele a világba - talán a semmiért, vagy épp a mindenért; magamért.

Fantasztikus érzés. Valami megmagyarázhatatlan felszabadulás. Tovább »

Országos Secret és MoMoMo találkozó az Állatkertben

Részletek: