Spirituális Út

Elkerülhetetlen találkozások

Az ok-okozat törvénye létezik. Mindenki megtapasztalja, nap mint nap, hogy a tetteinek, sőt a szavainak, de még a gondolatainak is van következménye. Mindennek van oka, minden döntésünk valahová vezet. Oda, ahová egy másik döntés nem vezetne, vagy nem ezen az úton vezetne. Több döntéssel is eljuthatunk ugyanoda, de a közben megtett út is számít.

Igaz az is, hogy annál jobb döntéseket hozunk, minél jobban ismerjük magunkat. Tovább »

Mester Tamás előadás

mester tamásMester Tamás beszél a meditációról (VIDEÓ)

Nekem nagyon tetszett, ezért éreztem késztetést, hogy megosszam Veletek:-)
Őszinte szavak megvilágosodásról, játszott szerepek levételéről, meditációról és egyebekről. Tovább »

Így kerek a világ

„A világ megváltoztatásának leggyorsabb módja, ha mások szolgálatára vagyunk. Mutasd meg, hogy szereteted változást tud hozni mások életébe, és így mások szeretete is változást tud hozni a te életedbe. Ha mindannyian így cselekszünk, és együttműködünk, egyszerre csak egy embert megváltoztatva is átalakítjuk az egész világot.” (Dannion Brinkley) Tovább »

Címkék:

Átölel a Fény (K.F. emlékére)

Illés meggyógyult. Ez egy kalandos történet. Természetesen elvittem orvoshoz. Egész héten oda jártunk. Egyszerre volt begyulladva a foga és a füle. Néhány éjszakát nem aludtunk. Ráhellel elhatároztuk, hogy meggyógyítjuk. Egyik este komolyan imádkoztunk érte. Amikor aludt, többször az arca fölé tettem a kezemet. Tovább »

Angyalaink közöttünk járnak

angyal, táska, víz„Mert aki kér, mind kap. És aki keres, talál. És a zörgetőnek megnyittatik.” (Máté 7, 8)

Egy hónapja történt. Szombat este volt. Akkor is dolgoztam. Egyik forgatási helyszínről, a másikra siettünk. Későn este értem vissza a stúdió elé. Kipakoltam a felszereléseimet. Akkor vettem észre, hogy a hátsó ülésen át van fordítva a mellényem a túloldalra. Alatta volt a táskám. Csak volt. Hűlt helyét találtam. Ideges lettem. Átkutattam az egész autót. Nem akartam elhinni, hogy velem ilyen megtörténhet. Mindig magamon hordtam a Tovább »

Vagyok, Aki Vagyok, járok az Úton, Amin járok...

Néhány napig viaskodtam magamban, hogy ezt az írást közzé tegyem-e vagy sem. Aztán végül úgy döntöttem, miért ne! :)
Előrebocsátom, hogy bármi, amit itt írok, eddig valaha is írtam, vagy ezután írni fogok, elsősorban Önmagamnak szól, és senki másnak! Ha mégis találsz benne olyat, ami Téged érint, Neked szól, vagy Te magad igaznak érzed, az már a Te választásod!
Csalódtam egy kissé magamban a minap!
Na, nem azért, amiért néhányan gondolják. Nem írom le, hogy miért, mert valószínűleg nem mindenki értené, aki meg mégis, az így is pontosan tudja, mire gondolok. :)
Sokáig elhittem, hogy előre megírt sorsom van, amit alázattal, sőt olykor akár megalázkodva, viselnem kell. Azt is elhittem, hogy le kell dolgoznom karmikus feladataimat, hogy tovább léphessek, hogy a csillagok álllása megmutatja, ki vagyok, hogy a tarot pontos képet ad számomra arról, hogy mire számíthatok a jövőmmel kapcsolatban, és hogy ha betekintést nyerek "előző" életeimbe, az segít megoldani bizonyos problémáimat. Már-már azt is kezdtem elhinni, hogy tagja vagyok kiválasztottak egy maréknyi csoportjának, akiknek az a legfőbb feladata jelen életükben, hogy "megváltsák" a világot... Tovább »