ellenállás

Film

Talán ezeket a gondolatokat is érdemes megfontolni....tudom,szövegtörzs hossza,és még írjak valamit..valami:)

SIKERÜLT!!!

Megcsináltam! Tegnap délután dolgoztam. Ez nagy dolog, már jó ideje munkát keresek, nem jött össze. Aztán elkezdtem az új életemet és eldöntöttem, hogy nem adom fel munkát fogok találni. Ettől számítva elég hamar sikerült is. Nem a megszokott 8 órás munkaidő. Értékesítés, javarészt hévégén és elég sokat kell utazni is. A fizetés jutalékos rendszer, fix nélkül. Mindenki lebeszélt róla. Tovább »

Félelem a jótól

félelem a jótólArra a félelemre mindannyian tudatosak vagyunk, hogy nem akarunk bénázni, szegények, betegek lenni. De ott van a másik oldal is. Ha egy kicsit jobban figyelsz, akkor rádöbbenhetsz, hogy szembenállásunk van azokkal a dolgokkal kapcsolatban is, amit szeretnénk. Az egyik kulcskérdés a teremtésben, hogy megtudom-e engedni magamnak azt, amire vágyok?
Rengeteg oka lehet annak, hogy félek a jótól. Csak, hogy egy példát említsek, a szülőkön keresztül két üzenet is érkezik egyszerre. Tovább »

Mátrix utáni gondolatok

Mátrix NeoMátrix trilógia befejező rész végén, amikor elmegy Neo a forráshoz, megegyezik vele, hogy BÉKE lesz, ha leszámol Smith-el. Találkozik Neo és Smith a Mátrixban. Küzdenek, harcolnak egymás ELLEN. És akármennyire úgy néz ki, hogy nyer az egyik, mindig feláll a másik és folytatódik a küzdelem. Neo van a földön, és Smith beszél. Smith pedig mond 1 mondatot, amit már az Orákulum is mondott Neonak. Ez az: "Minden, aminek kezdete volt, Tovább »

Letisztultabban a fájdalomról, és a szeretetről


Na, akkor még egyszer! Most már csendesebben! :)
Mi is a fájdalom?
A fájdalom hiányérzet. Hiánya egy személynek, egy tárgynak, dolognak, helyzetnek, hiánya valakinek vagy valaminek, ami jelenleg nincs jelen az életedben, pedig nagyon szeretnéd. Hiányzik! Ezért fáj, ha rá gondolsz!
A fájdalmat a szeretet hiányaként is érzékelheted. Nem tudsz szeretetet érezni, mivel a szeretetedet külső tényezőhöz kapcsolod, ám ez a tényező nincs jelen. A hiányára összpontosítasz! A szeretet hiányára! Azt gondolod: "Bárcsak itt lenne, hogy a szeretetemmel vegyem körül! De nincs itt! Hogy is tudnám így szeretni? És én hogy kaphatnék így szeretetet?". Tovább »