A vonzás törvénye

Csodalámpa

Amikor egy dologra figyelsz, az foglalkoztat, az van a fejedben, bevonzod. Ti is tapasztaltátok már?

Volt 3 hónap, mikor egy régi osztálytársammal "egymásra" találtunk, majd egymásra csodálkoztunk, ahogy "beszélgettünk" egy közös oldalon úgy, hogy nem egymásnak írtunk. Tovább »

Még a súlyos betegségeket is mi teremtjük és mi tudunk változtatni rajta!

Igenis léteznek felszabadító nézőpontok, megoldások! A Megértés Táblázata és a Biologika gondolkodásmódja együttesen még az olyan súlyos problémákat is képes átlátni, mint például az alábbi:

"…és tényleg megáll az AIDS!
(1981-2013)

Vége az AIDS-nek. Tovább »

Boldogság vagy bolondság?

Nem tudom voltatok ti kinevetve ha egy ismerősötöknek probáltátok elmagyarázni a Titok lényegét- alkalmazását? Kigunyoltak és olyan is volt aki idiotának hivott. Sajnáltam nagyon, sajnáltam mert az az ember már annyira el volt keseredve, hogy még saját magán sem akart segiteni. Két évvel ezelőtt kaptam pár kinevetés, kigunyolást és ugy abba is hagytam más emberek bevonását a Titokba. Tovább »

Vonzás~

Bármi, amitől jobban érzed magad, mindig többet vonz oda magából. Most is azt kapod, amit az életedbe vonzottál. A TE döntéseden múlik, hogy el akarod-e fogadni, fel akarod-e használni azt ami jól esik, vagy engeded-e elmenni azt, ami nem esik jól. Találj valamit, ami jól esik, ami rezonál a szíved hullámhosszával. Tovább »

Látásjavulás! Hogyan lehetséges?

Szeretném a látásomat a titok segítségével élesíteni! Tudnátok segíteni?

Hitetlenség ereje - Közkincs és ingyen

"Tanítottak valamit, éltünk egy kultúrában, mely szabályokat állított fel és idővel gondolkodásunk irányát befolyásolta. Nehéz ettől szabadulni. " A társadalmunk és a társadalmi szokásain belénk sulykolták, hogy a hitnek ereje van és a hitetlenség és a kritika is rossz dolog. Pedig ez egy téves dogma, legenda, mítosz vagy akár babonának is nevezhetném. Tovább »

VILÁG

Az emberiség ellen elkövetett bűnöket mi magunk idéztük elő. Tovább »

Csak röviden

Hajnalkával írtunk egy nagyon jó könyvet Erdélyben. Szerettük volna Magyarországon is kiadni. Hihetetlen ajánlatokat kaptunk. Gyakorlatilag nekünk kellett volna vállalni az összes költséget, és a szerződési feltételek alapján vagy 5000 példány eladása után térült volna meg a befektetés.
Tavaly elkezdtem komolyabban foglalkozni a vonzás törvényével, sokat segített ez az oldal, nagyon. Tovább »

Működik

Sziasztok! Tovább »

Szia dobozos!

Amikor 10 évvel ezelőtt, 2001-ben megvettem a 0 km-es Moto Guzzi Jackalt (), azt mondtam, hogy ez már az utolsó motorom lesz. Ráadásul azóta is mindig mondogattam, hogy nekem nem kell Harley. Persze mindeközben nagy nyomás nehezedett rám, mert a kedves uram egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy megemlítse, hogy azért egy Harley mégiscsak jobb lenne. Tovább »

A vonzás törvénye, mint ötödik elem

November 8.- án egy 5-10 perces előadást kell tartanom a beszédtechnikai órámon. A téma az ötödik elem. Arra gondoltam, hogy legyen a vonzás törvénye a téma. Arra kérnélek titeket, hogy ha lenne bármi hozzáfűzni valótok vagy támpontotok az előadáshoz kapcsolódón, hogy eltudjak indulni, akkor légyszíves osszátok meg velem !

Köszönöm :)

1 - A vonzás törvénye !

A vonzás törvénye
A vonzás (szinkronicitás, rezonancia, vagy véletlenszerű egybesés) törvénye egy másik, titokzatos, az okozati világon túli valóság létezését sugallja, ahol egy más, időn és téren túli rend uralkodik. Tovább »

Gyúrúnk vazze'!

gyúrunkÉrdekes dolgokat vélek felfedezni az életemben. Azt már jó pár hónapja sikerült teljesen megértenem, hogy az életem én teremtem. És bár ezt alapvetően nem nehéz tényleg megérteni, át is érezni és megélni már sokkal nehezebb. Mert jó, jó, értem én, hogy én teremtek. De akkor az a sok szar, ami még pár hónapja is jellemezte, az vajon hogy került oda? Ki a fene olyan hülye, hogy rosszat kíván saját magának? Ja, hát én! Szóval megértettem, átéreztem és azóta is élem.

Januárban eldöntöttem, hogy teljesen új életmódot kezdek. Egész életemben sportoltam, Tovább »

A Lista

A Lista Tovább »

"Carrie Bradshaw tudja..."

Carrie BradshawSziasztok! Már írtam róla itt, hogy elindítottam egy blogot (). Egy internetes naplót, ahol a saját tapasztalataimat felhasználva írok egy jó kis regényt egy szingli lányról, aki eltöpreng az élet nagy kérdésein. Sikeres, vidám, sokoldalú és keresi a nagy Őt! Csakhogy ez nem a szokásos történet. Ez nem egy hollywood-i sztori. Ez a Vonzás Törvényéről (is) szól. Nem véletlenül lett a címe: Szex és a Secret! Tovább »