világbéke

A kapálás meghozza a világbékét

"A múltkor, Egerben a mama kérdezte, hogy épp mivel foglalatoskodom, én pedig mondtam neki, hogy olyan nőkről írok, akik borzasztóan kritikusak saját magukkal szemben, és kiakadnak azon, hogy vastagabb a karjuk, vagy narancsbőrös a fenekük.
Mama megvetően legyintett, közölte, hogy ez baromság, és hogy inkább arról írjak, hogy ezek a nők kapáljanak be öt hektár kukoricát, és akkor biztosan nem lesz idejük a narancsbőrükkel foglalkozni.

És akkor hirtelen belém hasított, hogy basszus, mindenre ezt a kapálás dolgot hozza fel, - és összegyűjtöttem, hogy mama szerint milyen problémákra lenne megoldás a kapálás... Tovább »

Állj mellénk! A Világbéke megvalósítása mellett!

ho'oponoponoÖrömmel értesítelek benneteket, hogy 2010. 03.01-től, bárki ingyenesen és minden kötelezettség nélkül regisztrálhat a Ho'oponopono Lélekóvók Nemzetközi Társaságába, aki úgy érzi, hogy egyetért kitűzött céljainkkal. . A regisztrációddal kifejezheted egyetértésedet, szellemi és lelki támogatásodat végső célunk, a Világbéke megvalósítása mellett.
Szeretettel várunk mindenkit! Tovább »

Világmeditáció

világmeditációMa kaptam, bemásolom Nektek, bár szerintem többen is megkaptátok az IWIW-en: "VILÁGMEDITÁCIÓ

Elcsendesülés, ima, fohász, meditáció a három nemes szándéktalan szándék megvalósulásáért:

1. A testi, lelki megtisztulásért
2. Az élővilág óvásáért
3. A szellemi, anyagi emelkedésért, gyarapodásért Tovább »

Megérkezett a Világ Béke Gong!

gongÁprilis 29-én megérkezett Magyarországra az a Világbéke Gong, amit az Indonéz Világbéke Bizottsága adományozott hazánknak, és május 2-án Gödöllőn kerül felállításra.

A Világbéke Gongot (World Peace Gong) a Világbéke Bizottság (World Peace Committee, Indonesia) hozta létre 2002 végén, az indonéziai Bali szigetén elkövetett, több mint kétszáz halálos áldozatot követelő gyilkos robbantást követően. Küldetése az, hogy hirdesse a világbéke és a földkerekség népei testvériségének eszméjét.

A 2 méter átmérőjű, bronzból készült, 150 kilogramm súlyú gong megalkotója Tovább »

Címkék: