lazaság

Lazábbnak lenni

Ha nem a blog írás előtt olvastam volna el Ritocska bizonytalanságról szóló blogját, valószínűleg más dolgokat is írnék. Ezúttal én a lazaságot válsztottam témának, aminek ugye határozott ellentéte a görcsösség, a merevség. Tovább »

Nyerteeemmm!

nyerteemNaaaa, már megint mi törént velem!!! Ültem a kocsiban, hallgattam a rádiót! Egy menő szórakozóhelyen buli van ma este, és két VIP belépőt lehetett nyerni. Ez a lányom kedvenc helye, gondoltam, nyerek neki jegyet. Megírtam sms-ben, amit kell. Utána sorsoláson estek át a beküldők, aztán telefonhívás, aztán be kell mondani a rádió nevét köszönés nélkül (ha azt mondod, halllló, buktad a nyereményt), aztán még válaszolni kell egy kérdésre helyesen, és utána jön a nyeremény. Elküldtem az sms-t, majd Tovább »

Lazíts!

lazítsKedves Mindenki!
Zöldfülűként írok, eddig csak olvasója voltam az oldalnak. Kb. egy éve ismertem meg a Titkot, de már korábban is az volt a véleményem és érzésem, hogy az ember a saját világát maga alakítja,ami őt körülveszi az az ő mini univerzuma, amit ő hozott létre gondolataival, elképzeléseivel. Nincs olyan nap, hogy ne olvasnék el egy-egy bejegyzést, ami erőt, bátorítást nyújt a mindennapokban. (köszönöm is ezeket a sorokat!)
Most viszont gondolataimat szeretném megosztani Veletek Tovább »

Hogyan vonzzunk jól?

vonzzunk jól!Az úgy kezdődött, hogy megfordult a fejemben, mennyire jó lenne önállósodni. Egy igazi, független műhelyt létrehozni, ahol kedvemre dolgozhatok, és segítségem is van, de a páromtól elkülönülve, szabadon tehetem mindezt. Persze jó volna egy klassz fényező is, no meg valaki, aki ért a motorokhoz és a sisakokhoz is.

Mivel ez csak egy kósza gondolat volt, de összefoglalta mindazt, amire valóban vágyom, így azzal a lendülettel el is felejtettem, mert az épp' aktuális tevékenységemre kellett koncentrálnom Tovább »

Jó minőségü üzemanyag, kissebb energia ráfordítás mellett, nagyobb hatékonyságot eredményez!

Kedves Teremtő Társak!

Hiszem, és tapasztalom, hogy mindannyian, akik felismerték önmagukban azt az energiát, amivel elérhető minden, amit vágyként kitűzött maga elé, egy idő után, kezd kifogyni. Tovább »