fred alan wolf

Mi a csuda? Dán de nyuszi-hól?

rabbit holeFélreértések elkerülése végett rögtön azzal kezdeném, hogy ez nem egy húsvétról elmaradt írás, bár sok mindennel vagyok ennyire elmaradva, de most inkább egy aktuális, és igencsak érdekes dologról számolnék be nektek: egy, kettő, három! :)

Igen, tudom, hogy nem vagyok vicces, de ez egy komoly téma. Szóval, a Stratégiakutató Intézet kedves és bájos tagjai óriási horderejű és hatalmas jelentőségű fejszevágása kezdődött el ma Budapesten. Nem favágás, annak ellenére hogy rögtön a felvezetőben már arról volt szó, hogy nem látjuk a fától az erdőt, de épp azért voltunk ott, már aki eljött, mert szeretnénk a világról egy tágabb perspektívát kapni, amihez persze hátra kell lépni, hogy lássuk a "nagy képet"... Tovább »

Hallottatok már erről? Magyarországon az filmből ismert tudósok!

fred alan wolfA Mi a csudát tudunk a világról című film tudós sztárjai Magyarországon! Nemsokára Magyarországra látogat többek között Fred Alan Wolf is, akit nem csak a Titok című filmből ismerhettek, hanem a Mi a csudát tudunk a világról (What the bleep do we now?) c. fantasztikus filmben is "főszerepet" játszik... A rendezvényt a Stratégiakutató Intézet szervezi, a Kossuth térnél lesz egy három napos konferencia, melyen a Secret c. filmből többen is (J. Hagelin professzor) tiszteletüket teszik. Azt hiszem, hogy ez a program a Titok rajongóinak kihagyhatatlan! Tovább »