konferencia

A vonzás "magasiskolája"?

Csütörtökön este nyolc körül ültem a gép előtt, és a szokásos híroldalakon böngésztem, de igazából semmi nem kötötte le a figyelmem.

Viszont többször eszembe jutott a fiam, mintha még beszélnem kellene vele. Alig villant ez be a tudatomba, amikor megszólalt a telefonom. Tovább »

Újra Válaszút!

Sokak számára kérdés, hogyan lehet összehangolni az üzleti-és a magánéletet úgy, hogy egyik irányba se tolódjon el az egyensúly.

Rengeteg sikeres embernek nem jut elég ideje a családjára, ha pedig épp velük van, akkor meg jön a lelkiismeret-furdalás, mert úgy érzi, annyira felhalmozódtak a teendői, hogy sosem fogja utolérni magát. Tovább »

Nyerd meg az egyik 15 ezer forint értékű jegyet!

Ilyen alkalom is ritkán adódik, most 24 szerencsés is nyerhet belépőt az Első Milliárdom konferenciára. Ehhez mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolni. Ha érdekel a konferencia, akkor ragyogó esélyed van arra, hogy részt vehess! A kérdést itt olvashatod:

A konferencián 4 magyar vállalkozó meséli el a titkát annak, hogyan kerültek fel a 100 leggazdagabb magyar listájára. Ha te is szeretnéd megvalósítani üzleti álmaidat, akkor ez a program neked szól. Bővebben: Tovább »

Ez a program Neked lett kitalálva!

válaszút konferencia2010. MÁJUS 08. SZOMBAT, 08:30 – 18:00
Szeretnéd tudni, hogyan indíthatod be saját pénzteremtő gépezetedet?
Kíváncsi vagy, hogyan alkalmazható a mindennapi életben a stresszmenedzsment vagy épp a pozitív pszichológia?
Milyen kapcsolat van a gondolkodásmódod és az üzleti illetve magánéleti sikereid között?
Érdekel, mitől függ, hogy ha nehéz helyzetbe kerülsz, kapsz-e segítséget "felülről"?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre tudhatod meg a VÁLASZT az idei konferencián, hogy UTAD könnyebb legyen, és jól dönthess, ha VÁLASZÚT elé kerülsz. Tovább »

Válaszút Konferencia

válaszút konferencia, lurdy házKedves Secretesek! Most értesültem erről a konferenciáról, és úgy éreztem, azonnal írnom kell róla. Végre ismét lehetősége van több száz pozitív gondolkodású embernek egy helyen összegyűlni. Szerintem ne hagyd ki Te se! A részvételi díj egész napra csak 5.000 Ft (nettó 4.000 Ft), érdemes rá minél előbb jelentkezni, siess, már csak 1 napod van rá!

A részletek: Válasz/Út konferencia
2009. november 5. csütörtök 8:30 – 17:30
Helyszín: Lurdy Ház Tovább »

Válaszút Konferencia

További részletek:

EZ RÓLAD SZÓL?

Szabadabb és boldogabb életet szeretnél élni?
Nagyobb pénzügyi stabilitásra van szükséged?
Kitartó és megingathatatlan akarsz lenni?
Vannak rég elfeledett, megvalósításra váró álmaid?
Véghez akarod vinni céljaidat?
Ott él Benned a vágy, hogy magad irányítsd az életedet? Tovább »

Hallottatok már erről? Magyarországon az filmből ismert tudósok!

fred alan wolfA Mi a csudát tudunk a világról című film tudós sztárjai Magyarországon! Nemsokára Magyarországra látogat többek között Fred Alan Wolf is, akit nem csak a Titok című filmből ismerhettek, hanem a Mi a csudát tudunk a világról (What the bleep do we now?) c. fantasztikus filmben is "főszerepet" játszik... A rendezvényt a Stratégiakutató Intézet szervezi, a Kossuth térnél lesz egy három napos konferencia, melyen a Secret c. filmből többen is (J. Hagelin professzor) tiszteletüket teszik. Azt hiszem, hogy ez a program a Titok rajongóinak kihagyhatatlan! Tovább »