Motiváció

Fénykönyvtár

Fénykönyvtár

Véletlenül elírtam a fémkönyvtár szót egy oldalon ( Tayos barlang csoportban), csak kicseréltem pedig így olvastam, volt már részem ilyenben. napokban jöttem rá amikor a befejezésnél döntöttem a nettre amiért jöttem befejeződött, e szóban sikerült az ire a pontot rá tenni vagy nem.
Mindenki majd eldönti. Tovább »

Quantum Balance - Életviteli és Motivációs Tanácsadó képzés

„Kvantumpszichológia és kvantumgyógyítás:
Változtatni, gyógyítani, gyarapítani!”

Érdekelnek az önfejlesztés legújabb ösvényei?
Szeretnéd megismerni a harmadik évezred világképét?
Képes lennél másokat a saját példáddal motiválni?
Segíteni szeretnél a hozzád fordulókat képességeik fejlesztésével? Tovább »

Az ERŐ, amely bennünk van

Egzisztenciális LÉTkérdések. Mik ezek?
Az élet-halál, a felelősség, a szabadság, és az értelemnélküliség.
Sokan vagyunk, akik felismerjük, elismerjük, ezeket a dolgokat, hogy vannak, de csak felszínesen foglalkozunk vele. Látjuk, tudjuk, hogy a LÉTünk a tét, sokan mégsem merünk belemenni teljesen, megmerülni a mélységében, nem merjük megkeresni, hol van ez elcsúszva bennünk.
Miért?
Mert félünk!
Félünk felelősséget vállalni magunkért, az életünkért. Sokkal könnyebb valaki rajtunk kívül álló okot hibáztatni. Tovább »

Tűzhangya

- Maga jó munkaerő, de sokkal többre hivatott - mondta a főnöknő.
- Jó nekem ez így, örülök, hogy van munkám és ebben igyekszem a maximumot nyújtani.
- De nincsenek álmai? Nincsenek vágyai?
- Nincs. Illetve... Ha az a vágyam, ami van, csak rajtam múlna, már rég megvalósult volna. Sajnos ehhez nem elég az én döntésem. Most viszont az a lényeg, hogy tudok dolgozni. Tovább »

A szellemi üzemanyag

A fizikai testnek ételre van szüksége az életben maradáshoz, a kocsiknak pedig üzemanyagra. Mivel, nem csak fizikai testünk van, hanem szellemünk is, tehát gondolkodó, kreatív lények vagyunk, ezért elengedhetetlen, hogy a szellemünket is időnként feltöltsük “üzemanyaggal”. Íme 6 “üzemanyag típus” amellyel feltöltődhetsz szellemileg: Tovább »

Motiváció

Motiváció

Minden ember vágyik valami elérhetetlenre amit különböző körülmények vagy saját kis hitűsége

miatt a sutba dob.

Pedig ha tudná mekkora erő szorult belé akkor ez máskép lenne.

Amikor meglátogathattam Édesanyámat az USA-ba az ottani természeti népektől sokat tanultam,

az Ő igájuk sokkal nagyobb volt mint amit az ember el tud képzelni. Tovább »

Címkék:

Levél Barátaimnak

Minden ember életében elérkezik egy falhoz amin se átmászni se áttörni nem tud és megreked Tovább »

Címkék:

A Nagy "Kaland"...

Az idők változnak.
Élethelyzetek is.
Az álmok, vágyak célokká alakulnak.
A célok megvalósulnak.

Az ellenség az, aki megszabadít a rozsdától?

rozsdás láncokJó ha van ellenségünk? Az ellenség hatására lerázzuk magunkról a rozsdát? Készek vagyunk akkor a megújulásra...?

Egy kollégámmal beszélgettünk... egy rendezvényt készítünk elő és a finish-ben előfordulnak az összetűzések még ha ritkán is. Akkor azt mondtam, nem gond a vita előbbre visz. Fontos, hogy kimondjuk ha nem értünk egyet valamiben mert csak ez által fejlődhetünk és haladhatunk a kitűzött - ebben az esetben Tovább »

Pongor-Juhász Attila, a magyar Bob Proctor

bob proctor és pongor juhász atillaBob Proctor a Titok film kulcsfigurája, mindenki tudja ki ő. Amit viszont kevesen tudtok még, szenzációs: rátaláltam a magyar Bob Proctorra! Még a neve is stimmel: Pongor-Juhász Atilla, alias Proctor-Juhász Attila! Még nem ismeritek? Biztos vagyok benne hogy a következő években nagyon sokat fogtok hallani róla, úgyhogy érdemes megjegyezni a nevét. Ott áll a képen Bob Proctor mellett. És hogy került Bob közelébe? Ez egy nagyon tanulságos történet. Tovább »

Nem vagy elég motivált?

Elgondolkodtató videó... köszönet érte Csillair-nek, aki feltette az egyik topicba. Ha eddig nem hittél benne, hogy érdemes egy motivációs tréner előadását megnézni, lehet hogy ez most megváltozik. Ez az ember a legjobb, akit eddig láttam... imádja az életét, semmit nem változtatna, boldognak tartja magát. Szeret úszni, horgászni és utazni.

Ha megnézted, gondold végig: TE mit szeretsz csinálni? Tovább »

Csináld most! A halogatás leküzdése

halogatásA halogatás akadályoz meg minket, hogy előre haladjunk. Mindenféle tekintetben. Halogatunk fontos döntéseket csak azért, mert kényelmetlennek tűnik nekiállni és csinálni. Tudjuk, hogy mit kell tennünk-pontosabban mit kéne tennünk- de halogatjuk. Nagyon sok stresszt tud okozni nekünk. Valójában ezek a dolgok amiket nem szívesen teszünk meg. Szeretnénk kikerülni és halogatjuk.. MAJD HOLNAP MEGCSINÁLOM MOST NEM! A tény az hogy Tovább »

A paraszt és a csacsi

csacsiA paraszt és a csacsi

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.
Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg, és a kutat úgyis ideje már betemetni, nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött.

Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Tovább »