Üzenet

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre
Válassz egy unikorniskártyát a három közül, oszd meg a bejegyzést, és este érkeznek a kihúzott kártyák, amiből megtudhatod, hogy mit üzennek Neked az egyszarvúak! Tovább »

Válassz egy arkangyalt, hogy megtudd, mit üzen Számodra!

Tudtad, hogy mindenki valamelyik arkangyal védelme alá tartozik?

Képzeld el, hogy tiszta kék égre nézel. Most lásd, ahogy a négy arkangyal megjelenik és mindegyik int feléd. Melyikük szólít meg Téged?
Válassz egy arkangyalt, aki leginkább megszólít Téged! Tovább »

Heti pegazus kártyák

A pegazusok elhozták a jövő heti unikornis kártyákat. A három kártya közül egyet lehetett választani, megérzés alapján. Az unikornisok üzenetét hordozó pegazusok sietve repültek Hozzátok, hogy meghozzák a jó híreket, Doreen Virtue Mágikus Unikornisok kártyái segítségével, amíg el nem készül a saját, Égiektől származű, Pegazus Üzenetkártya! Tovább »

Életünk, kódolt program

Életünk, kódolt program

Azt érzem, hogy életünk kódolt program. Olyan, akár a sejtek, amelyek a magukban rejlő DNS által fejlődnek olyanná, amilyenné rendeltetésük szerint fejlődniük kell. Percre pontosan peregnek az események. Sem előbb, sem később nem mehet végbe egy-egy változás. Tovább »

Címkék:

A delfinek mesélnek

A delfinek mesélnek

"Miért tekinthető a delfin-tudatosság szellemi fejlődésünk következő lépcsőjének? A delfinek egyfelől a szívben rejlő szakrális teret használják a kommunikáció és az érzékelés csatornájaként. Másrészt teljes agykapacitásuk működtetésével karbantartják testük idegi-elektromos hálózatát, s így a szellemi energiáknak akadálytalan áramlást biztosítanak az anyagban. Tovább »

Címkék:

Üzenet neked!

Üzenet neked!

,,Senki nem ismeri az utat, amely előtted áll.
Még soha senki nem járt ezen az úton, és nem is fog más járni rajta, mert ez a te utad.
Olyan egyedülálló, mint amilyen egyedülálló te vagy.
Igen, egyedülálló vagy, és különleges, egyedülálló módon kell hozzájárulnod az élethez: ez a te igazi rendeltetésed. Tovább »

Címkék:

Kapcsolat

"Kérlek, Kedvesem, vedd fel önmagaddal és Teremtőddel újra a kapcsolatot. Gondolj szeretettel elmúlt szerelmeidre és zárd le őket. Hagyd, hogy a sebek és hegek fakuljanak, gyógyuljanak. Hagyd a Forrást keresztül áramlani testeden, mely megnyitja csakráid, megtisztít a blokkoktól. Tovább »

Üzenet a Földön ébredő tudatoknak

Kedves ébredő, multi-dimenzionális entitások a Föld bolygón! Üzenettel érkeztünk hozzátok. Fejlődésetek nagyon fontos szakaszába érkeztetek. Sajátítsátok el és alkalmazzátok a következő tanácsokat, melyeket a tiszta szív rezonanciáján szeretnénk átadni nektek. Tudnotok kell: végtelenül szeretünk benneteket. Ébredjetek!!!
Mára minden Földlakó előtt világossá válhatott, hogy bolygótok, de sokkal inkább a rajta élő lények, azaz ti magatok, soha nem látott változáson mentek keresztül. Tovább »

Üzenet a mai napra

Üzenet a mai napra
Kiváló időszak minden tekintetben! Tele vagy energiával, lelkesedéssel. Bármibe fogj is bele, az erő veled van!

kedves olvasó ez az üzi tényleg neked szól :D ugyhogy vedd komolyan

Címkék:

A jövő üzenetei:)

Lehet üzenni bárkinek bármit.

Üzenem a képmutatóknak:)

Ugyanebből a filmből üzenet azoknak,akik nem értékelik a nőket:)

...és végül,de nem utolsó sorban,üzenet Hoffmann Rózsa oktatási miniszternek:
Amit eddig csináltál, még édes kevés cicám:)

Címkék:

Betegség mögött a lélek üzenete

szívárványÜlsz a kórház vagy rendelő folyosóján. Hosszabb vagy rövidebb vizsgálatsorozat után végre megszületett a diagnózis. Nagy valószínűséggel állítható, hogy ez vagy az a betegséged. Kavarognak a gondolatok fejedben, érzelmi hullámzásba kezdesz, sírsz vagy épp dühös leszel, esetleg megijedsz vagy elkeseredsz. A miért pont én kezdetű kérdések törnek ki belőled. Legtöbbször a tehetetlenség pillanatait éled meg, aztán felállsz és elindulsz egyedül vagy kísérőddel - aki osztozni próbál érzéseidben. És innentől elindul a „harc” a betegség eltüntetése érdekében… ahány ember, annyi módszer, annyi féle hozzáállással, technikával. Tovább »

Zene vagy zaj?

Nemrégiben beszélgettem valakivel a zenéről.
Zene, mint kategória.
Bár igen csak szubjektív a megítélése, hogy kinek mi a zene és mi a zaj kategória, de…
Nekem mit is mond a zene szó, mint kategória, fogalom, élmény.. Tovább »

A betegség nem is betegség, hanem üzenet.

A mai napon a felszínre tört bennem egy olyan dolog, ami nagyban megforgatta velem a "betegségekhez" való hozzáállásomat.
Bár eddig sem voltam valami betegség parás, de most aztán teljesen megértettem, mik is ezek a "betegségnek" nevezett. izék.
Én Üzenetnek nevezem innentől fogva.

A következő történt: Tovább »

Üzennek az álmaim

Volt már veled is úgy, hogy reggel felébredve olyan üzenet maradt benned, ami választ adott életed fontos kérdéseire?
Volt már úgy, hogy álmod rávilágított fájó pontjaidra?
Voltál már úgy, hogy visszagondolva álmodra rádöbbentél arra, min kell még változtatnod?
Ezek csodaszámba mennek. Tovább »

Légy egy különleges és sorsfordító esemény részese!

Ez a videó nekünk szól. Számomra szívet melengető üzenetekkel van tele. Örülök hogy részese lehettem az előző alkalommal ennek, és most újra ott leszek.

A channelingre a jegyek itt kaphatók: Tovább »