kérj

Kérjetek és kaptok

kérj és megkapod„Kérjetek és kaptok! Keressetek és találtok! Zörgessetek, és az ajtó kinyílik előttetek! Mert mindenki, aki kér, kap! Aki keres, talál, és aki zörget, annak ajtót nyitnak. Vagy talán van köztetek olyan ember, aki követ ad a fiának, amikor az kenyeret kér tőle? Vagy ha halat kér, kígyót ad neki? Ha tehát még ti is – bár gonoszak vagytok – tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad majd mennyei Atyátok jó ajándékokat azoknak, akik kérik tőle.” Tovább »

ÚJRA bevonzom a... DE MIT???

bevonzom, ajándék dobozSokszor olvasom, hogy újra szeretném bevonzani ezt... azt... a szerelmem... a barátom... és kérdezitek, hogyan is lehet. Én most szeretném leírni a történetem, mert tudom, hogy akit ilyen kérdések foglalkoztatnak, azok megtalálhatnak benne valamit, ami tovább segítheti őket az életükben. Amit leírok, azt én mind megéltem...

Tudjátok, a könyvek, a mindenféle tanfolyamok... segíthetnek... taníthatnak... de soha nem helyettesíthetik a megtapasztalást! Tovább »

Csak az számit, hogy Te mit akarsz!

Amikor valamire vágysz, valamit szeretnél megvalósítani, elérni az életben, higgy benne. Csak az számít, hogy TE mit gondolsz! Csak csináld... biztosan képes vagy rá. Tovább »