negativitás

Pozitív és negatív Energia - Létezik?

Pozitív és negatív Energia - Létezik?Gyakran olvasom és hallom azt, hogy egyes vélekedések szerint létezik negatív és pozitív energia, és hogy mit is vonzunk éppen magunkhoz, az azon múlik, hogy apozitív vagy a negatív energia van-e bennünk túlsúlyban, pozitív vagy negatív energiát sugárzunk-e magunkból.

Szeretném leszögezni, hogy amit én most leírok, az a személyes véleményem. Én így "fordítottam" le magamnak a saját ismereteimet és tapasztalataimat.

Úgy vélem, hogy a Mindeneket betöltő és átjáró Univerzális Energiának nincs negatív, vagy pozitív pólusa, töltése. Tovább »

Nincs energiám?

energiaSzárnyalás? Boldogság? Jókedv? Derű? Nyugalom? Aztán apadás? Visszaesés? Kedvetlenség? Ború? Rosszkedv? Depresszió? Volt már, hogy átéltétek ezt? Hogyne lett volna! Mindannyian így működünk, csak van, akinél ez a folyamat gyorsabb, van, akinél lassabb. Van, akinél egészen gyors és egészen lassú. Úgy sejtem, a legnagyobb tanítóknak is vannak nehéz és rossz pillanatai. A különbség csak annyi, hogy míg mi, akik csak az úton járunk és ismerkedünk a folyamattal ennek könnyebben esünk áldozatul, ők viszont már pontosan tudják, mit kell ilyenkor tenni.
Saját és másoktól hallott tapasztalatokat segítségül hívva Tovább »

Nem tudnak velem örülni! :(

velem örülMa kellemetlen dolgot tapasztaltam. Egy ideje alkalmazom a Titkot az életemben, és én olyan típus vagyok, hogy nem is adom fel az első kudarc után, de még a sokadik után sem. Mindig poztívan próbálok hozzáállni a dolgokhoz, és ha néha vissza is esek, ez csak időleges, nem sokára újult erőbedobással, és még nagyobb reményekkel állok fel. Ezen túl alapjában véve is vidám vagyok, és ezt sugárzom is a környezetem felé, ráadásul a Titok óta egyszerűen ragyogok.
Na mármost, azt vettem észre, hogy ez bizony sokakat egyenesen irritál! Szúrja a szemüket, hogy én jól érzem magam, amikor nekik minden bajuk van, hogy én nevetek, amikor ők csak panaszkodnak. És ráadásul Tovább »