Tudatváltás

Tudatváltás

Kedves Barátaim! Tovább »

Eckhart Tolle: Új Föld - E könyv megírásának célja

Abban a szerencsében részesültem, hogy megtaláltam kedvenc, sokat emlegetett Eckhart Tolle: Új Föld c. könyvemet. Arra gondoltam néhány dolgot, de csak tényleg néhány dolgot kiírok belőle.
Az első ilyen szemrevételezés maga a könyv megírásának célja. Tovább »

Tudatváltás

az éltető vízKedves Barátaim! Földünkön az utobbi pár évtizedben egyre jobban érzékelhető az emberek tudatának egyre gyórsuló kiterjedése. A Fénykapú megjelenése is ennek a változásnak az erdeménye. Jó páran vagytok Secret Falva lakói, akik számára-hozzám hasonlóan ez jóval több üres szólamnál, ezt életetek részeként élitek meg. Ezen a Fórumon olyan írásokat osztok meg veletek Tudatváltás címen, melyet saját megtapasztalásaimból merítettem és melynek fontossága prioritást élvez az életemben. Első témakör a víz, az Orgon energia hasznosítása élet minőségünk javításában és az alternatív gyógyászatban. Tovább »

Látomás a Magyarság feltámadásáról

látomás a magyarságrólNagyon régóta bennünk él ez a vágy. Nem csak bennem. Hogy újra szép lesz. Méltó régi, nagy híréhez. Hogy újra életre kelnek a hősök. Bennünk. Mindannyiunkban. Mit tehetünk ezért a mindennapokban, ez a kérdés. Hogyan csináljuk? Emlékezni kell... de nem csak nagy szavak kellenek és ritka pillanatok, felvillanások...Hogyan építsük be mindennapjainkba ezt a tudatosságot, ezt az útmutatást? Hogyan adjunk gyermekeinknek hőslelket, ha magunknak sincs, ha mi is gyarló hétköznapi csetlő-botló emberek vagyunk? Tovább »