Dalai Láma

most találtam...

akit érdekel...most találtam...további szép napot nektek! :) lehet hogy már ti is megtaláltátok, de mond valamit az egész...igy inkább megosztom veletek.

Címkék:

Dalai Láma

Dalai LámaA BÖLCSESSÉG ÓCEÁNJA

A Dalai Lámát (a név jelentése: a Bölcsesség Óceánja) Avalokitésvara, az Együttérzés Buddhájának újraszületéseként tisztelik.

Tenzin Gyatso, a XIV. Dalai Láma 1935. július 6-án született egy földműves család gyermekeként egy Takcer nevű tibeti faluban. Szülei Lhamo Dhondupnak nevezték el. Két éves korában jóslatok alapján a Dalai Láma tizennegyedik reinkarnációjaként azonosították és Lhaszába vitték. Tovább »

Dalai Láma üzenete újra és újra

Drága Teremtő Testvéreim :) Ezt a videót mindig megnézem, ez ad folyamatosan erőt ahhoz, hogy a bennem csirázó vágyaimnak utat adjak. Kérlek Bennetek, hogy nézzétek meg velem újra és újra, hogy minél többen megértsük, a világ egyre jobb és jobb lesz ÁLTALUNK, BENNÜNK.

Kérlek Bennetek, hogy forduljatok minden nap a belső forrásotokhoz, találjátok meg minden alkalommal a belső békét. Mi mindannyian TEREMTŐK vagyunk, teremtsük meg a saját BOLDOGSÁGunkat. Tovább »

LÁM-A-MOSOLY :)

dalai láma"A dalai lámának nincs mobiltelefonja, és nem használ internetet sem. Legfőbb fegyvere pedig húga szerint a mosoly. A 68 éves Jetszun Pema minderről Berlinben beszélt, ahol csütörtök este óriási érdeklődés közepette mutatták be a 10 kérdés a dalai lámához című amerikai dokumentumfilmet.

Tibet szellemi és egyben vallási vezetőjét a hónap közepén várják Németországba, a bemutató alkalmából őt képviselő húgának ugyanakkor az újságírók tíznél jóval több kérdést tettek fel Tibet jövőjéről, az olimpiai játékokról és természetesen bátyjáról, a nála öt évvel idősebb Tendzin Gyacóról. Tovább »