lottó

Szerencselavina a depresszió közepén

Sziasztok!

Gondoltam, szívesen megosztanám veletek a vonzással kapcsolatos tapasztalatimat, és a nálam tapasztaltabbaktól szívesen vennék javaslatokat, hogy mégis hogyan lehetne még hatékonyabb a gondolkodásom, hogy milyen gyakorlatokat végezzek például. Tovább »

Ábrahám elárulja, hogyan vonzzad be a lottó-főnyereményt!

Esther és Jerry Hicks nevét és műveit szerintem ezen az oldalon már mindenki ismeri. Ők voltak az elsők, akik először a Vonzás Törvényéről beszéltek a könyveikben. Tovább »

Sziasztok! Sikerült már valakinek bevonzania a lottó 5-öst???

Sziasztok! Én egy 18 éves lány vagyok! Az egész családom ismeri a titkot, és rendszeresen használjuk is! Egyedül az anyukámnak nem sikerül! Agykontroll végzettségünk is van! Eddig bármit kértünk az univerzumtól, mindig megadta nekünk... Tovább »

Boldogság pénzért

lottónyereményMostanában elkeseredésünkben a lottónyereményben maradt egyetlen bizalmunk. Az minden gondot megoldana, és hú de jó volna ha, meg majd most mert csak egy számmal a mienk mellett volt az összes és ha bejön akkor... Ilyen gondolattal a fejemben mentem át apukámék lakásába virágokat locsolni. Persze körülnéztem és találtam egy könyvet: Lottón nyertem a címe. Egy hazánkban a második legnagyobb nyereményt elvivő és ezáltal milliárdossá vált férfi írta. Ezelőtt 8 éve nyerte a pénzt. Tovább »

Ötös lottó: mit tennétek?

ötös lottóEzen a héten valaki megnyerte a lottót! Amikor meghallottam, olyan boldogság fogott el, (mert belegondoltam milyen őrült egy érzés lehet), nem gondoltam volna, hogy tudok így örülni ennek...Ritkán lottózom, most pl. pont kitöltöttem egy szelvényt.
Épp kocsiban ültem amikor hallottam a hírt, és nem volt nálam a szelvény, hogy megnézzem. olyan izgatott lettem :)))))) Arra gondoltam, miért érzem vajon ezt? Talán én nyertem?? Tovább »

A tett ereje

Élt egy John nevű ember valahol, aki mindenap elment a temploma és eképpen imádkozott:
"Istenem én mindíg a te törvényeid szerint éltem, segítettem a szegényeket, támogatom a családomat és mindeféle jót próbálok tenni az emberekkel. Kérlek add hogy legalább egyszer, csak egyszer nyerjek a lottón!" Tovább »

Címkék: