dan millman

A békés harcos Budapestre jön

A népszerű könyv a Békés Harcos útja írója, Dan Millman Magyarországra látogat 2013. szeptember 18-án. A Sikerember Sorozat szervezésében, hogy előadást tartson arról, hogyan lehetünk mi magunk is békés harcosok.

Millman a könyveiben remekül megmagyarázza, miként lehetséges ezt a két teljesen ellentétes fogalmat összeegyeztetni. Mindezt most élőben is hallhatjuk. Millman szerint "A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen... Tovább »

Címkék:

Az élet négy célja

A világhírű szerző, akinek "A békés harcos útja" című művéből nagy sikerű film is készült, előadásában összefoglalja az elmúlt évtizedek kutatásait, tapasztalatait arról, hogyan valósíthatjuk meg életünkben – nem egy, hanem rögtön négy – célunkat. Arra a benső, önismereti „kvantumugrásra” készíti fel olvasóit és hallgatóit, amelyen mindenkinek át kell esnie ahhoz, hogy teljes és boldog életet élhessen.

Dan Millman - Az élet négy célja - Kedd, Okt. 11, 19:00 Tovább »

A békés harcos útja

békés harcos útja Dan, A világ egy iskola, és az élet az egyetlen valódi tanító. Számtalan tapasztalatot kínál, és ha a tapasztalatok egyedül bölcsebbé tehetnének, az idős emberek mind boldog, megvilágosodott mesterek lennének. De a tapasztalatban el van rejtve a lecke. Én segíthetek neked abban, hogy a tapasztalatból tanulva világosan láthasd a világot. Most nagy szükséged van a világosságra. Az intuíciód tudja, hogy így van, de az elméd tiltakozik. Sokat tapasztaltál már, de keveset tanultál. Tovább »

Könyvajánló: Dan Millman - A békés harcos útja

dan millmanLáttam nagy volt az érdeklődés az előző "A békés harcos útja" c. postom iránt ezért most egy könyvismertetőt is írnék hozzá, hátha valaki kedvet kap, és elolvassa ezen írásom nyomán.

"A békés harcos útja" Dan Millaman első könyve volt. A regény (szándékosan nem használom a tanregény szót, kinek mi jön le belőle!) önéletrajzi ihletésű.

Az ifjú Dan Millaman sikeres sportolóként fürdött a népszerűségben, egyetmi évei alatt egy Tovább »