etika

Egy az egyben

Egy az egyben Tovább »

Címkék:

Szórakoztató Képes Erkölcstan

Minden értelmes embernek látnia kell jelleggel elindult a Szórakoztató Képes Erkölcstan és etikaoktatás blog. Célja, hogy játékos, szórakoztató és könnyed stílusban vigye át azt az általános emberi erkölcsi tudást, amit máshol vagy egyáltalán nem is tanítanak, vagy ha egy részét igen, akkor az magolni kell, felelni és akár vizsgázni is belőle. Tovább »

P-DOX etikai-erkölcsi normák, javaslatok

1. Igyekezz a világot humorosan látni, ne végy semmit túl komolyan.

2. Ha semmiben sem hiszel túlzottan, nem is igen tudsz csalódni semmiben.

3. Mind a materialista, mind az idealista világképek szélsőségek, de tanulj tőlük és az értékeiket építsd be saját hitedbe. Tovább »

Az oldalról

örömSzeretném kifejezni örömömet az oldalról! A tartalom, a látogatottság, a látogatók, az írások…! Nos, az elmúlt két hónapban szerintem az oldal nagy változáson ment át.
Sokan vagyunk. Mindenki igyekszik a legjobb tapasztalásait önzetlenül átadni, közzétenni. Az írások tartalmasabbak, igényesebbek.
Etikai változásokat észlelek a vitákban, eszmecserékben.

Azt tudom mondani, hogy érdemes feljönni és olvasgatni, mert az itt publikáltakból folyamatosan lehet meríteni. Mindenki megtalálja a „maga kis társaságát”, akikkel együtt aztán jó kis eszmefuttatásokba bonyolódhat. Többen vagyunk, Tovább »