A szeretet

A szeretetröl....

Nagy kincs a szerelem, azért olyan drága
Nem adják azt pénzért...,szeretet az ára
Szeress hát mindenkit, irigyelt lesz sorsod,
Mert akit szeretnek...,csak az lesz igazán boldog

Címkék:

Történet a szeretetről

Élt valahol egy ékszerkereskedő, aki szebbnél szebb gyűrűket készített… Az ékszerek különlegessége abban rejlett, hogy aki viselni kezdte a gyűrűt, a gyűrű feltöltődött a tulajdonosának rezgéseivel…
Csillogó kövekkel kirakott ékszerek is voltak nála és egyszerű fehéraranyból készültek is.Mindenki kedvére válogathatott belőlük.

Egy szép napon kedves, de határozott Férfi lépett be a bolt ajtaján. Tovább »

Az ajándékról.....

Ajándék

Úgy érzem akik a plázákban futkosnak a tömegben és minnél nagyobb és drágább ajándékot vesznek azok nem tesznek semmit csak a pénzüket szórják....így érzem.
Mert drága dolgot lehet venni valakinek de vajon örül neki?

Amikor a kisgyerekek rajzolnak valamit vagy festenek,vagy el szavalnak egy verset az az ajándék.
Mert ők maguk alkottak...

Amikor a saját kezeddel alkotsz valamit,lehet az egy vers,egy kép,egy sütemény,a lényeg hogy te csináltad,az a szép ajándék,mert szívvel-lélekkel készítetted és benne van a szereteted. Tovább »

Az igazi nő-a végzet asszonya....

Az igazi nő titka - Mitől nő a nő?

Nosztalgia
Kislány korodban biztos te is mindig sokat játszottál azzal, hogy belebújtál anyukád magassarkú cipőjébe vagy összekented magad rúzzsal. Pár évvel később kilakkoztad a körmödet, kisminkelted magad és megtanultál 12 centis sarkakon járni. Ha szembe kerültél valami rég nem látott rokonnal, aki azt mondta „Kész nő lettél!”, te voltál a világ legboldogabb embere. Ez persze így van rendjén, de igazi nő nem csak a külsőd miatt leszel, ez valahonnan belülről jön. Tovább »

Vers

(Egy vers,nem az enyém,taliztam)

Testidegen lettem.
Írásba menekültem.
Másokkal meneteltem,
Ezért észre sem vettem
Ablakod alá érkeztem.

Kezem emeltem ... Kopogtattam?!
Lépések dobogását hallottam.
Árván,az esőben ... bambán Álltam.
Reménykedve,megfagyva vártam.
Ablakod alatt ... Rád találtam!

Zúgtak a gondolatok.
Imákat mormolgatok.
Lassan belefáradok.
Arról álmodok?! Tovább »

Egy tőkéletes szív

Egy napon, egy fiatal megállt egy nagyváros központjában és mondogatni kezdte a járókelőknek, hogy neki van a legszebb szíve a világon.
Nemsokára nagy tömeg gyülekezett körülötte és mindenki az ő csodálatos szívét bámulta. Semmi hibája nem volt az ő szívének. Egy karcolás, egy seb, egy repedés, semmi. Mindenki úgy találta, tényleg ez a legcsodálatosabb szív, amit valaha is látott. Tovább »

Címkék:

Szeretni

Csak egy idézet nektek:"Milyen rossz érzés, mikor tudod, hogy valakinek nem vagy olyan fontos, ahogyan szeretnéd.... de inkább nem lépsz tovább... csak szemet hunysz felette... mert még "álomvilágba" is jobb élni mellette.... minthogy önként lemondj arról, akit Szeretsz.....


Hello by Lionel Richie

Címkék:

Összezavart szeretet!

Őszintén elgondolkodtam a szeretetről. Meghallgattam minden bölcs és tapasztalt, vagy annak tűnő barátomat. Elolvastam jó pár könyvet, láttam filmeket, ilyet is olyat is. Mindenhol azt hallom, olvasom, hogy a szeretet legyen a legfőbb érzelem ami irányitja az életet, ezáltal minden megoldás és elfogadás könnyebben megy. Míg olvasom, addig hiszem is. Tovább »

Címkék:

Tandem

Gyakran hasonlítgatjuk az Életet ehhez-ahhoz. Tegnap rájöttem, hogy az Élet olyan, mint a tandem. :)

Napok óta mély pontokat éltem meg. De kitartottam! És lám mennyire igaz az, hogy a türelem meghozza gyümölcsét: barátném felhívott, hogy van- e kedvem tandemezni? Persze, hogy igent mondtam gyorsan, mielőtt a fásultság neme előtolakodik. (<_<) Tovább »

Naivitásom utolsó szikrája

“Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele.”
Müller Péter

Ugye milyen szép és igaz a fenti idézet??? Igen ezt én is így gondoltam. Sokszor, minden csalódás után arra gondoltam, sebaj fejlődőm, ez is csak a hasznomat szolgálja, mint oly sokunknak az én életem sem könnyű, bár mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb. Sosem akartam cserélni, alapvetően elégedett vagyok az életemmel, van lakásom, autóm, hitelem, munkám, mindenem, és a legfontosabb családom is van, vannak barátaim is, idillikus kép ez. Kérem szépen, olyan mint egy képeslap. Tovább »

Újra itt....

Szia Mindenkinek!

Voltam már itt csak egyszerűen képtelen vagyok újra belépni ide, ezért újra regisztráltam új névvel... :-) Régen a mannakira és a Csokiszemű neven pötyögtem itt! :-)

Ölelek Mindenkit! Hiányoztatok!
:-)

Csak szeress

Bevadulva. Tovább »

Címkék:

Szeretetben élünk

Mindig örömmel tölt el, ha olvassák az írásomat, s bár nem mindig sikerül túlságosan eredetire vagy sokatmondóra, én mégis örömmel írom a sorokat. Néha felteszem magamnak a kérdést, hogy vajon helyes-e ez, vagy inkább meg kellene tartanom ezeket a belső monológokat, érzéseket magamnak, de aztán az jut eszembe, hogy ha csak 1 embernek is mosolyt csal az arcára, miért is ne? Tovább »

Címkék:

A szeretet, ami nem kerül pénzbe......

Egy este mikor anya a vacsorát főzte , 11 éves fia megjelent az ajtóban, kezében egy cédulával.
Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni:
-virágágyás kigyomlálása : 500Ft.
-szobám rendberakása : 1000Ft.
-mert elmentem tejért : 100Ft Tovább »