napok

Ne csak egy óráig gondolj a Földre!

Vigyázzunk rá, óvjuk .. hiszen itt élünk .. és itt halunk.....

A Föld a Naptól a harmadik, méretét tekintve pedig az ötödik legnagyobb bolygó.
Naptól mért közepes távolsága: 149,600,000 km (1.00 CSE)
átmérő: 12,756.3 km
tömeg: 5.976e24 kg

Az űrutazások és a holdraszállások mindennél nyilvánvalóbbá tették, hogy a Föld is csak a Naprendszer egyik bolygója. Jóllehet úgy szoktunk bolygónkra tekinteni, mint a "terra firmá"-ra, mint a stabilitás szimbólumára, a Föld valójában egy óriási űrjármű, amelynek átmérője majdnem 13000 kilométer, és amelyik 30 kilométeres másodpercenkénti sebességgel száguld pályáján. Tovább »

Hogy vagy?

hogy vagy?Hogy vagy? Egy egyszerű kérdés, amire napjainkban egyszerű választ adunk: jól, rosszul avagy megvagyok. Ha valakitől megkérdezem, egyet válaszol, de nem őszintén, csak úgy mondja. Olyan szófecsérlésnek hangzik, semmivel nem lettünk okosabbak se butábbak. Olyan megszokott kérdés.

Egy hónapja történhetett, amikor összefúttam egyik régi ismerősömmel, Tovább »

Tizmilliós nap !

Drága Teremtőtársaim!

Egy hét múlva..........november 9-e Tízmilliós nap. Tudjátok - az ekkor elküldött kérések tizmilliószoros erővel bírnak. Mindenkinek szuper teremtést kívánok!

ANGYALMÁGIA

angyal mágiaA mágia szó jelentése: erők tana. A mágia nem rossz, és nem jó, egyszerűen csak erő; aki használja, az fordíthatja az erőt jó vagy rossz dolgok elérésére. Tehát nincs fehér és fekete mágia, csak fehér és fekete mágus. Egy nagyon jó példa erre: maga a 'kés', az se nem jó, se nem rossz. De lehet jóra, de akár rosszra is használni: vághat valaki vele kenyeret az éhezőknek, de ölhet is vele.

Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, mágiákat végzünk angyalokkal. Különböző módokon Tovább »

CSÜTÖRTÖK - a Jupiter erő


A Jupiter-erő a szellem látóereje. A test szemei a beléjük áramló fénysugarakat képesek érzékelni, a szellemi szem ezzel szemben nem azt látja, ami beléáramlik, hanem épp fordítva: önmagából sugározza ki látóerejét arra, amit látni akar, és nem felszínesen szemlél, hanem beléhatol a látottba, áthatja azt.
Nem a külsőt, hanem mindennek benső, igazi lényegét látja. Tovább »