valtozas

Nemzeti szégyen

Egy lehetőségről beszélek amit a helyzet hozott már 6 napja és ténylegesen 4 éve jelen van. Nemzet szégyenben van! Kérem azon parlamenti képviselőket akik be kerültek eme választáson a parlamentbe, hogy elnézve a 4 év sikertelenségét a 2/3 többség azt és úgy cselekedte ahogy akarta, és igazából választ sem adott semmire sem, ha adott és amit cselekedtek... Tovább »

Gábriél arkangyal az angyalmágiában

Gábriél arkangyal
Gábriel arkangyal neve azt jelenti: „Isten az én erőm/erősségem”, vagy röviden: „Isten ereje”. Héberül גַּבְרִיאֵל (Gábri'él), az egyik legismertebb arkangyal, akinek Magyarországon a Hősök terén áll a szobra. Ő a Nyugat angyala és Víz őselem felügyelő arkangyala. Tovább »

Az élet értelme

Minden egyes életútnak van célja, feladata és értelme...Az már más kérdés, hogy ezt ki hogyan találja meg, mennyire képes meglátni a hétköznapok örömei és terhei mögött. Rendszerint az élet közepe táján tesszük fel magunknak a kérdést: Ennyi lenne, ez minden, amit az élettől kaphatok?

Ilyenkor tudatosodik bennünk a hiány, ami tulajdonképpen abból fakad, hogy nem azt az életet éljük, amit szeretnénk, ami által talán értékesebbnek és hasznosabbnak éljük meg önmagunkat és létezésünket. Tovább »

Lélekszerelő Oskola III.

Minden igyekezetünk ellenére átkerült az Oskola ebbe a későbbi időpontba.

Kezdés: február 28-án.

Kedvcsináló:

(ez egy sorozat, a többi is megtalálható, itt)

A bejelentkező: Tovább »

Ha, már eleged van a kellemetlen élethelyzetek ismétlődéséből...

Ha már eleged van a kellemetlen élethelyzetek ismétlődéséből, és szeretnél kilépni ebből a csöppet sem örömteli életszakaszodból, akkor...az biztos, hogy
IGÉNYEID SZERINT
Szeretnél harmonikusabb, boldogabb, és kiegyensúlyozottabb életet élni!

Erre, mondhatnád, hogy persze... mindenki ezt akarja! Ami igaz is, csakhogy a TE IGÉNYEID a te igényeid. Ami neked jó, arról pontosan tudod, hogy neked mennyire jó. Tovább »

Az Uránusz: A szellemi világosság (fény) által irányított mágikus képzelőerő bolygója.

Kozma Szilárd:

Az Uránusz által megtestesített teremtő és megváltó spirituális őserő leírása Tovább »

Politika... helyett!

"Amikor valaki csalódik egy politikusban, valójában önmagában csalódik. Ezért vesszük olyan nehezen tudomásul a dolgot.
Ilyenkor ugyanis kénytelenek lennénk bevallani magunknak, hogy tévedtünk. Akinek hittünk, nem érdemelte meg. Akire rábíztuk magunkat, visszaélt a bizalmunkkal. Ilyen könnyen átverhetőek volnánk? Ilyen könnyen hibázunk? Nem, nem. Ezt a vallomást addig halogatjuk, ameddig csak lehet. És néha még sokkal tovább is." (B.T.)

"Tömeg megváltás nincs! Egyénileg kell megtenned, amiért születtél..." (Sz.M.) Tovább »

Az én sikertörténetem

Az én kis sikertörténetem. Számomra az apró dolgok is nagy változást hoznak.

A változás

Az én életemben a legkomolyabb változás pontosabban 2013. február 8-án következett be, amikor is eltörtem a bokám. Biztosan közhelyesen hangzik, hiszen ez csak egy kis bokatörés, nem életre szóló bénulás, de még is a néha a legapróbb történések hozzák életünkben a legnagyobb változást. Tovább »

A változásom

Sziasztok kedves fórumozó társaim ! Azért írok,hogy elmeséljek nektek egy változást az életemben,amire szeretném ha reagálnátok mennyire tartjátok jónak,illetve segítségeket adnátok nekem. Tovább »

Van-e kikezdhetetlen önbizalom? – Az én helyem a világban

"Az önbizalom hagyományos értelemben: Hit magunkban, meggyőződés a saját képességeinkről, erőnkről, céljaink elérhetőségéről, amit nem feltétlenül tudunk igazolni, mégis bizonyosnak tartunk.

Számtalanszor előfordul azonban az, hogy meg vagyunk győződve mindenféle értékünkről, kívülről nézve azonban eltúlzott bizonygatása ez valami elveszettnek… Tovább »

Úgy érzem végérvényesen elindítottál bennem valamit. Illetve rendesen az arcomba vágtad, amit már a lelkem mélyén tudtam is

Szeretném megköszönni a szombatot Neked! Úgy érzem végérvényesen elindítottál bennem valamit. Illetve rendesen az arcomba vágtad, amit már a lelkem mélyén tudtam is. Találtam Pécsett olyan intézményt, ahol oktatnak reikit, írtam nekik, hogy kérek tájékoztatást a tanfolyamról. Tovább »

Címkék:

Elkezdödött a változás-élménybeszámoló

Kedves Gabi
Hétvégén voltam nálad,nagyon elgondolkodtam hazafele vezető úton,nagyon jól éreztem magam. Sok információt kaptam tőled.. De igazándiból következő napokban amikor bementem dolgozni egyszerűen mintha nem lettem volna ott ,annyi felismerést,és helyzetek összefüggését láttam,megértettem dolgokat. Én egyszer voltam nálad a barátnőm mesélt rólad ,és gondoltam elmegyek . Tovább »

Címkék:

Függő és független változók

A napokban a börtönlétről Hesna interjúját néztük (akit érdekel a sorspszichológia és a "jobbá szeretnék válni" kérdésköre, annak link alul), ahogy is a film végére kiderül, hogy a fenegyerek is érez és képes MÁSképpen látni, érezni és gondolkodni, VÁLTOZNI, fejlődni!, de ehhez egy óriási törés kell...,
és közben a beszélgetéseink is efelé indulnak, és ide torkolltak:

Változni muszáj? Tovább »

Címkék:

A két kis kavics

Mindig is szerettem az érdekes formájú, szép színű kavicsokat gyűjteni. Volt eset, amikor a vízparton szedegettem, de találtam már az utcán is. Ha barátaim, ismerőseim külföldre mennek, soha nem kérek mást, csak 1 - 2 kavicsot . Így az idők során sok ország kavicsai sorakoznak a dobozban. Van már kavicsom Angliából, Amerikából, Olaszból, Indiából a Gangesz partjáról.... Tovább »

Változunk, fejlődünk

Változásban van minden és ezáltal mindenki. A régi normák, régi sémák összeomlanak, mert ez a dolguk. A változások jó ideje zajlanak kívül, s belül egyaránt. Az utak, célok keresése sokaknál már jó ideje zajlik, sokaknál pedig már kialakult a cél, az út, amin megy, amin haladni akar. A főbb csapásvonalak megvannak, már csak kitartóan kell rajta menni még akkor is, ha esetleg időnként mellékösvényekre kényszerülünk. Igaz ez egyéni és globális szinten. Tovább »