filmajánló

Wild - Filmkuckó

Mialatt újjászülettem

Általában az a baj az olyan témájú filmekkel, amelyben a városi ember a természettől várja a megoldást élete problémáira, hogy legtöbbször hiába hatásosak, rendkívül hamisak szoktak lenni. Azonban Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam) szerény, okosan érzelmes és kifejezetten találékony rendezése nem valamiféle világtól elvonulós ideológia népszerűsítésére használja Cheryl Strayed történetét, illetve a róla szóló önéletrajzi könyvet – hanem arra figyel, ami ebben a sztoriban valóban érdekes, hasznos, tehát igazán katartikus tud lenni.

Az igazi utat magadban járod Tovább »

Címkék:

Kecskebűvölők

kecskebuvolokParapszichológia, szuperképességek, amerikai hadsereg, humor és sztárok. Nagyjából ennyi címszavakban a Kecskebűvölők megtörtént, igaz történet alapján megírt forgatókönyve. A bajszos George Clooney, továbbá Ewan McGregor, Kevin Spacey és Jeff Bridges főszereplésével nemsokára a magyar mozik műsorán is láthatjuk az Oscar várományos filmremeket. De nem mekegek egyebet.
Amiért a film ide is felkerült, az Titok. Merthogy a film alapmotívuma az, hogy gondolatainkkal képesek lehetünk befolyásolni a valóságot. Tovább »

Rezgésszint emelő filmek

moziKedves Mindenki!

Bízom benne, hogy ez a fórum is lesz olyan sikeres, mint a zene fórum. Magam is nagy filmrajongó vagyok, így várok ide minden olyan filmet ami a kedvencetek, és amit bárkinek szeretettel ajánlotok. Tovább »

Film készült Richard Bach:Illúziók c. regényéből

Sziasztok :o)

Tudom sokan szeretitek ezt a regényt (is),ezért gondoltam bemásolom ide ezt a tájékoztatót a filmről,amit egy kedves ismerősöm honlapján találtam.Én magam még nem ismerem,de biztos sokat segít az alkotóknak,ha visszajelzést kapnak azoktól akik szeretik és ismerik Richard Bach műveit.

"
Illúziók Tovább »

FILMAJÁNLÓ: ILLÚZIÓK (Richard Bach regényéből)

Továbbított üzenet, amelyet egy kedves ismerősömtől kaptam: Tovább »

Címkék:

Mai napi inspirációm - Út a vadonba

út a vadonbaÚjabb filmajánlót teszek közzé, remélve, hogy ezzel valakinek aki esetleg az ajánlóm hatására megnézi a filmet, kellemes órákat szerzek.

Elöljáróban hadd mondjam el, hogy nem vagyok nagy rajongója az amerikai drámáknak. Nagyrészüket inkább csepegésbe hajló szentimentalizusnak érzem mintsem valóban valami üzenetet átadni kívánó kellemes médiumnak. Az "Út a Vadoba" c. filmmel kapcsolatban is ez volt az első gondolatom miután az ajánlóját láttam, azonban kellemesen kellett csalódnom. Tovább »