Csók

Csókok

23 fajta csók létezik..........Hűűűűűha!

Mivel a csók igen jó dolog, az emberiség az idők során elég sok variációját fejlesztette ki a csókolózásnak. Vannak persze állandó összetevők: legalább két ember és egy száj kell hozzá. A többi pedig már csak fantázia kérdése...

1. Sztenderd

Száj a szájjal, nyelvek és fogak nélkül. A sztenderd szájra puszi a legegyszerűbb módja annak, hogy kiderítsd, partnered szeretne-e folytatást veled. Tovább »

Csók

csókAzt gondolom a csók az egyik legmélyebb, ha nem a legmélyebb kapcsolódás, ami két emberi lény között létrejöhet. És a legintimebb is. Meglepő, hogy így gondolom? Tényleg, miért is gondolom így?
A csók, a kapu, a Teljesség kapuja. Nem egyszerűen két bőrfelület találkozása, hanem a lelkek találkozása, amit ha megélsz, ha igazán mélyen megélsz, akkor általa eggyé tudsz válni a másikkal. A szeretkezés csak erre alapozódva következik, ha következik, mert néha egy csók mélyebb és egyszerre magasabb élményt adhat, önmagában lehet szeretkezés. Tovább »

A cseresznye Ízű Csók...

A Cseresznye ízű csók

A csókjának cseresznye íze volt…
Jól esett, a testem bizsergett a lelkem szárnyalt. Elbúcsúztunk egymástól, szavak nélkül, ragyogó szemekkel.
Felmentem a bejárati ajtóhoz vezető lépcsőn, mélyet szippantottam a friss tavaszi levegőből.
Elgondolkoztam…
Vajon hány féle ízű csók létezik? Tovább »

Kézcsók

Drága, szerető embertársaim!

Békés, boldog pillanatokat kívánok néktek. Szívetek édes ritmusára táncoljon mosolyotok, kezetek simogassa az életet, hasatokban pillangók kergetőzzenek. Tovább »

Címkék: