segítség

Segítség kérése -S.O.S. - Élménybarter:)

Kedves Teremtőtársak,

nem is tudom hol kezdjem...

Talán ott, hogy egy balett együttest terelgetek - ami a munkámat illeti. Részemről ez nem "csak" munka... Első pillanattól felelősséget érzek az egész együtes iránt, ami minden tettem áthatja a kis csapat kapcsán, fűszerezve némi küldetéstudattal talán, ami a KULTÚRA fontosságát illeti napjainkban. Tovább »

Hálámat szeretném kifejezni

hála kifejezésSziasztok Secretesek!

Életem egyik legjobb dolga történt ma velem, és ez három társunknak köszönhető.

És nézzétek el, ha nem érthető. Egyrészt, mert vannak közöttetek olyanok, akik nem ismerik a történet lényegét, de ezt nem szeretném kiteregetni, másrészt mert küszködöm a könnyeimmel, amíg ezt írom.

Az utóbbi két hónap Tovább »

Segítség

Sziasztok!
Már egy ideje gondolkodom, hogy írjak-e és most rászántam magam.
Pontosabban egy gondolat vett rá, hogy írjak és a segítségeteket kérjem.
A férjemmel 6 éve vagyunk együtt és mostanában már nagyon negatív képet mutat magáról.
Sokszor megkérdezem magamtól, hogy én továbbra is vele szeretnék lenni?
Szerintetek mit csináljak? Tovább »

Mit csinálok rosszul?

Biztos van valakinek valami jó ötlete. Több mint egy éve ismerem és használom a Vonzás Törvényét inkább több, mint kevesebb sikerrel. És most is használom, mert teremtek, de most a rosszat. Az eddigi anyagi helyzetünk- hogyis mondjam nem volt valami fényes, de mindig minden megoldódott. Hiszem, tudom, hogy a nehézségeket a vonzással oldottam, oldottuk meg. Tovább »

Címkék:

Panaszkodás

panaszkodikMostanság azt figyeltem meg magamon, hogy akarva-akaratlanul is sokat panaszkodom. Pedig tudom, hogy ez nagyon rossz.

Azon kezdtem el gondolkozni, hogy ilyenkor amikor panaszkodom, mennyi rosszat vonzok magamhoz. Ezért elhatároztam, hogy megkérlek titeket, hogy segítsetek nekem, hogyan tudnám ezt a problémámat kiküszöbölni. Akinek van erre bevált gyakorlata, azt Tovább »

Sosem vagy egyedül

Egyik éjszaka egy férfinek volt egy különös álma. Azt álmodta, hogy a tengerparton együtt sétál Jézussal. A lábnyomok a férfi életútját ábrázolták. Az egyik pár lábnyom az övé, a másik Jézusé volt. Tovább »

Titok és én

Én 16 éves vagyok, gimnazista hatalmas álmodózó de mégis más mint a korombeliek mert én nem "csak" álmodozom hanem tudom,hogy egyszer minden valóra fog vállni.
Nap mint nap elképzelem hogyan fogok élni és érzem is(sok idő kellett mire ezt megtanultam de sikerült hála a titoknak). Tovább »

Segítség kérés!

Drága Barátaim!

Sokat töprengtem , hogy írjak vagy ne,az írás mellett döntöttem . Hiszem többen jobb eredményt lehet elérni , és a lányomnak a legjobbat akarom.
Csütörtökön kell bemenni a Neki a kórházba.
Kérlek benneteket , aki teheti gondoljon Rá , hogy egészséges és minden eredménye NAGYON JÓ !!!

Segítségeteket előre is köszönöm!!!! Tovább »

Megtanulni kibírni a boldogságot!

kibírni a boldogságot"Lehet hogy abszurdnak érzed ezt a címet. Pedig nem vicc. Egy olyan gátlásra akarom felhívni a figyelmedet, amelynek hatása messzebb terjed, mint gondolnád, és talán téged is illet, benned is működésbe lép, ha az egyéni boldogságérzetedet egy nagy rendeléssel túlterheled.

Erre a jelenségre gyakran olyanok kérdeznek rá, akiknél látszólag minden rendben van: a munka, a kapcsolat, az egészség is többé-kevésbé, a lakás, Tovább »

1 év, 1 hónap

aranyhalEnnyi ideje léptem közétek... Hol hideg - hol meleg, hol tűz - hol víz, hol egyetértő - hol ellenkező, hol tanácstalan - hol éleslátó, hol reménykedő - hol magabiztos, hol nyíladozó - hol zárt kagyló, hol hitblokkolt - hol befogadó, hol felfedező - hol otthonosan mozgó... megannyi formám a metamorfózisom során.

Nagyon élveztem idáig is a játékot, melyet együtt tanultunk és játszottunk. Sosem fogom elfelejteni azt, ahogyan peregtek a forró könnycseppek a szememből, miközben a Titkot néztem. Ahogyan egyre könnyebbnek és szabadabbnak éreztem magam.
Talán a film felétől zokogtam végig, és hajtogattam Tovább »

Angyali segítségek

Sziasztok!

Ha van kedvetek, írjátok le hogy milyen Angyali segítséget tapasztaltatok meg már az életben, amikor tudták hogy nah, ez egy Angyal volt :) Tovább »

Help!

Tudna valaki segíteni abban,hogy milyen módszerrel lehet tenni az ellen,hogy folyton felidegesítsem magam más emberek piszkálódása miatt.Az a baj,hogy nem tudok leszokni arról,hogy magamra vegyem ezeket...:(

Címkék:

Thang-ka

Kedves Mindenki! Tovább »

Az Álom

mosoly álomAz Álom: May 17, 2008
A múltkor egyik napon több üzleti tárgyalás után este fáradtan zuhantam az ágyba és pillanatok múlva mély álomba szenderültem. Páratlan álomba, ahol összeesküdött a világ, hogy mindenki segít nekem előbbre haladni. Emberek jöttek oda hozzám és segítettek nekem, mások pedig mutattak valami ritka szépséget: különleges egzotikus virág, különös formájú természeti képek, gyönyörű virágos rétek. Az utcákon luxusautók sokasága követte egymást, az utak mentén szép házak voltak és virágba borult fák üdvözölték az arra járókat, minden ember kedvesen mosolygott, a szeretet sugárzott belőlük. Az egész egy gyönyörű paradicsomra hasonlított a leginkább. Minden esemény több boldogságot váltott ki belőlem. Tovább »

Vágyvideó

Sziasztok!
Régóta olvasgatlak titeket és arra gondoltam megosztom veletek amit találtam. Szerintem nagyon jó kis oldal, segít abban, hogy még jobban tudjunk a vágyainkra összpontosítani és, hogy azok minnél előbb megvalósuljanak. Tovább »