tréning

Mosoly gyakorlat

Mosoly gyakorlat

Siker bevonzó gyakorlatsort állítok össze, ez a Mini Tréningem első gyakorlata. Olyan gyakorlatokat adok közre, amiket meditációs tudás nélkül is meg lehet csinálni, egyszerűek és hatásosak. Ez az első, a Mosoly gyakorlat :-) Tovább »

Svájci frank árfolyam

Vajon miért ugrott meg hirtelen a svájci frank árfolyama a múlt héten? Miért mozog ennyire ez a valuta? Köze lehet a hitelekhez? Ki tudja ezekre a kérdésekre a választ? Vajon Te tisztában vagy vele?

Nagyon nagy sikere volt novemberben annak a tréningnek, ami a pénzről szólt. És pont ezeket a kérdéseket válaszolja meg, ha kíváncsi vagy rá. A legtöbb embernek ugyanis nem sok fogalma van arról, hogyan működik a pénz. Pedig minden egyes ember használja, valószínűleg Te is, kedves olvasó.

Vajon miért van az hogy egyeseknek sok pénze van, másoknak kevés? Tovább »

Bőségteremtés szeminárium

A Bőségteremtéssel nem csak az anyagi jóléted nőhet, hanem Testi, Lelki, Szellemi harmóniád is megteremtődik. A bőség megteremtését azonban a görcsösség, feszültség, blokkolja!

Ami elősegíti a jólét vonzását, az a stressz mentes energia áramlás, mert ez szükséges ahhoz, hogy befogadóvá válj, a bőségre. Az általam kidolgozott gyakorlatok az egyensúly megteremtésén keresztül tudják elősegíteni a bőség vonzást, hiszen a boldog és kiegyensúlyozott élethez nem csak pénzre, hanem boldog kapcsolatokra és egészségre is szükséged van! Tovább »

Megjelenhet a Te írásod is egy könyvben!

Mi lenne, hogyha egyszer csak megjelenne az írásod egy igazi könyvben? Mi lenne, ha biztosan ezrek olvasnák amit írtál? Mi lenne, ha megtanulnád, hogyan lehet sikeres könyvet, blogot, marketing szöveget, regényt, szakkönyvet, vagy bármilyen írásművet írni? Olyat, amire az olvasó is kíváncsi... milyen lenne, ha a Te meséd jelenne meg a könyvben, ha a te neved ismertté válna?

Gyere el a Meseműhelybe, egy pici faluba távol a világ zajától, Vulkánfalvára! Nincs más dolgod, mint eldönteni: rusztikus parasztházban, vagy a Durrell gyerekkorát idéző levendulaszínű modern villában laknál szívesebben október 23. és 26. között? Életreszóló élmény lesz, ez Tovább »

Cashflow Night - Cashflow Éjszaka

2011-ben egy hagyományőrző rendezvényt indítottak december 28-án, amit a nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel azóta minden évben újból megismételnek. Ezúttal úgy építették fel a a rendezvény programját, hogy a szórakozáson felül lehetőséged legyen intenzív tanulásra is, ezért a rendezvényen a VIP belépővel rendelkezőknek egy kiemelt előadó speciális és exkluzív előadást fog tartani 16:00-tól 17:30-ig. És hogy ki lesz ez az előadó? Tovább »

Szórakoztató Képes Erkölcstan

Minden értelmes embernek látnia kell jelleggel elindult a Szórakoztató Képes Erkölcstan és etikaoktatás blog. Célja, hogy játékos, szórakoztató és könnyed stílusban vigye át azt az általános emberi erkölcsi tudást, amit máshol vagy egyáltalán nem is tanítanak, vagy ha egy részét igen, akkor az magolni kell, felelni és akár vizsgázni is belőle. Tovább »

Önismereti tréningek – hőlégballonnal és tandemugrással!

Mátrai Vanda írónő úgy látszik nem bírja a sablonokat, hiszen ismét különleges tréningeket állított össze, nem akármilyen módon! (Korábban írtunk a Normafától induló erdei sétás tréningjéről.)

Egyiken a résztvevők, a könyve főhősével azonos módon, a tréning végén hőlégballonban tehetnek sétarepülést, de a másik tréningje talán még ennél is elképesztőbb, és csak igazán bevállalósoknak ajánlott. Ebben ugyanis a múlt berögzült blokkjainak oldására egy tandemugrás teszi fel a koronát a tréning végén: a résztvevők 3200 m magasból ugranak le egy repülőgép fedélzetéről... Tovább »

Egy különleges önismereti tréningről

Kalandos utazás önmagaddal, a természet erőivel megtámogatva

Amit Mátrai Vanda író kínál, az egy egész napos, kalandos utazás önmagaddal, a természet erőit segítségül hívva: kint a természetben, egy túra során mozgatják meg a résztvevők a világról és önmagukról alkotott képüket.

A CÉL: hogy leássatok a problémáid fő okaihoz, és a nap során eljuss egy felismerésig, ami lehetővé teszi, hogy a saját életed élhesd, ne pedig mások elvárásai mozgassanak tehetetlen bábként... Tovább »

Önbizalomerősítő tréning Csillagvirággal

önbizalomNéha túlságosan is szeretnénk megfelelni a körülöttünk lévő elvárásoknak, családnak, Társunknak, barátainknak, hogy ne soroljam tovább...

Ritkán éljük az az életet, amit szeretnénk...de miért is?

Hiszen a Te életedben Te vagy a főszereplő, nem más...miért húzódtál a háttérbe, miért nem Te állsz ott a reflektorfényben a színpad közepén? ááááááááá, meglepett a kérdésem?

Oké, most elfordulok, hogy ne is halljam a választ, de kérlek szépen magadnak válaszolj őszintén erre... bármilyen fura és meglepő is a válaszod! Tovább »

Te vagy Én, az Összetartozás titka

Kedvenc téma a párkapcsolat és az azzal járó örömek és bánatok.
Vasárnap újra ez a tréning témája. Soha ki nem merülő örök probléma.
Létünk alapja. A célom, hogy végre azzal és úgy élhesd az életed, ahogy egy igazi társsal érdemes. Tovább »

A karcsúság titka!

Jön a nyár és egyre jobban látszik rajtunk ha fölösleges súlyt cipelünk. Ez egyre gyakoribb, pedig a természetes formánk nem túlsúlyos. Az okokat persze tudjuk, nem mozgunk eleget, túl bőségesen és megterhelően étkezünk, ja meg plussz a hormonok, meg a gének... Tovább »

Tét az élet

Carla GalliCsalád és rendszerállítás az élet stratégiája - Carla Galli vezetésével.

2010. március 28-án (10.00-18.00) megtartjuk a vasárnapi tréninget, melyből megtudhatod, hogy hogyan fedezzük fel önmagunkban azt, ami számunkra VALÓBAN a sikert jelenti, amitől elégedettebbek, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak leszünk!

Anyagi biztonság, karrier, párkapcsolat, család, otthon, mind-mind olyan témák, amelyek meghatározzák a közérzetünket, rengeteg harcunk, sikerünk és kudarcunk kötődik hozzájuk. Tovább »

Felháborodtam, mert nem értem, miért törölték az olyan bejegyzéseimet, amelyek nem tartalmaztak sértő kifejezéseket

Egyesek ezen a weboldalon az ÉN VÉLEMÉNYEM szerint mindenféle pszichológiai végzettség nélkül árulnak tréningeket jelentős összeget kérve a részvételért.
Azért írok jelentős összeget, mert tréninget tartani dilettáns módon mindenki tud, ehhez túl sok nem szükségeltetik a reklámon kívül.
MIÉRT nem tűri ez a vélemény a "nyomdafestéket" itt, ezt nem értem.
De OKA biztosan van. Tovább »

Címkék:

A fiatalodás titka

Rég nem jártam már erre sűrű elfoglatságom következményeként, most azonban újra benyitottam egy jó hírrel, ha szeretnél fiatalodni, most itt a lehetőség! Tovább »

Akarsz sikeres lenni?

titok, siker, tréningMilliók hallottak a Titokról, próbálják alkalmazni életükben a könyvben olvasott, a filmben látott elveket, de csak nagyon kevesen vannak, akiknek tényleg sikerül. Miért? Mert a Titok csak a felszínt kapargatta meg. Mélyebbre kell ásnod, ha igazán ÁTÜTŐ EREDMÉNYT akarsz!

Novemberben találkoztam és beszélgettem személyesen Bob Proctorral, aki a Titok film kulcsszereplője. Megtudtam tőle a választ azokra a kérdésekre, ami téged is foglalkoztat. Részletes útmutatást kaptam ahhoz, hogyan lehetek sikeres, hogyan teljesülhet minden vágyam, hogy érhetem el a céljaimat. Te is akarod tudni mit tanultam meg tőle? Tovább »