függés

Miért csinálod ezt???!!!

Mindenkiben él az a vágy, érteni szeretné saját magát és érteni szeretné az embereket, akik fontosak neki, megismerni a viselkedésük legmélyebb mozgatórugóit. Ehhez szeretnék segítséget adni egy nagyszerű, amerikai író John Bradshaw segítségével. A Vissza önmagunkhoz című könyve a forrás, ezt a könyvet az USA-ban az egyetemi tananyagként használják. Tovább »

Hála Istennek!

„Hála Istennek!” - hangzik el ajkunkról a sóhaj, ha nagy bajból szabadulunk. Ez az öntudatlan sóhaj, a megkönnyebbülést jelzi, a baj elmúltát. Sokan mondják ezt akkor is, ha egyébként nem hiszik az Istent.

Különböző elméletek vannak a teremtést illetően, bár abban azért nagyjából mindenki egyet ért, hogy teremtő hatalommal rendelkezünk. Az Isten embert teremtett a saját hasonlatosságára, hogy uralkodjék a világ felett. Azért, hogy uralkodjék, nem pedig azért, hogy rabszolgája legyen, függjön tőle. Vajon, ha tisztában vagyunk ezzel a ténnyel, az mit üzen a számunkra? Tovább »

Hogyan tovább??

Minden jól alakul az életemben, jövő héttől hivatalosan is elvált leszek, úgy néz ki munkám is lesz, a lányom is jól van és bennem mégis rossz érzések vannak. Talán mert tudom, hogy ezeket az eredményeket én magam vonzottam be, amikor még volt kivel megosztanom a sikereket. De most ő eltünt, azt sem tudom, hogy egy időre vagy végleg. Tovább »

Bármi Áron

Ma megvilágosodtam, újabb hájog került le a szememről.
Avagy nem árt leleplezni a világot.
Az embernek vannak szokásai, például csak úgy odafigyel másra.
Olyanra, aki a figyelmünket szeretné kicsikarni bármi áron.
És azt se tudod ki az?! Lehet a Bármi Áron...
Szóval szóba állsz csak úgy Bármi Áronnal. Tovább »

Nektek..

Szeretettel teszem fel Nektek,akik bármilyen függőségüktől szeretnének szabadulni.
Szerintem sokat segíthet,hogy megtaláljátok önmagatok kezét:-)

Szeretettel: Ercsike