Darnel

Te vagy Én, az Összetartozás titka

Kedvenc téma a párkapcsolat és az azzal járó örömek és bánatok.
Vasárnap újra ez a tréning témája. Soha ki nem merülő örök probléma.
Létünk alapja. A célom, hogy végre azzal és úgy élhesd az életed, ahogy egy igazi társsal érdemes. Tovább »

A karcsúság titka!

Jön a nyár és egyre jobban látszik rajtunk ha fölösleges súlyt cipelünk. Ez egyre gyakoribb, pedig a természetes formánk nem túlsúlyos. Az okokat persze tudjuk, nem mozgunk eleget, túl bőségesen és megterhelően étkezünk, ja meg plussz a hormonok, meg a gének... Tovább »

A fiatalodás titka

Rég nem jártam már erre sűrű elfoglatságom következményeként, most azonban újra benyitottam egy jó hírrel, ha szeretnél fiatalodni, most itt a lehetőség! Tovább »

Életprogram Tréning

Életprogram Tréning!

Következő időpont: 2009. április 18-19. és 22-én este (3 napos!)

Dr. Darnel Christian vezetésével Budapesten újra "Életprogram" Tréning!

Az Életprogram Tréning leírása itt!

Címkék:

BőségMágnes tréning (Darnel)

Újabb időpont 2009. április 4-én!

Részletek, jelentkezés:

Címkék:

Bőségmágnes tréning

bőségmágnesFelettébb izgalmas témával, újabb tréninggel jelentkezik a Titok tréninget Magyarországon elsőként indító Dr. Darnel Christian ezen a hétvégén. Hogy mivel? Nézzük csak:

Egy fiatalember megkérdezte az idős amerikai milliárdost, hogyan csinálta a pénzét. Az öregúr hátradőlt és azt mondta:
- Nos, drága fiam, úgy kezdődött, 1932-őt írtunk, a legsötétebb válság idején az utolsó 1 centemen vettem egy almát. Egésznap fényesítgettem, aztán este eladtam 4 centért. Másnap vettem 2 almát, ezt is egésznap fényesítgettem, este eladtam 8 centért. Ez így ment egy hónapig, kerestem is összesen 1 dollár 75 centet. Aztán Tovább »

Egy szép megosztás, olvasd Te is!

Egy szép megosztás, olvasd Te is!

"Miért Darnel?
Azért mert már sok léleksimogatón vettem részt, ami persze nagyon szép volt, nagyon jó volt, csekélyke eredménnyel. Tovább »

Darnel Titok tréning (Budapest)

Újabb időpont 2009. március 15-én!

Részletek, jelentkezés:

Életprogram tréning

Életprogram Tréning!

Következő időpont: 2009. február 14-15. és 18-én este (3 napos!)

Dr. Darnel Christian vezetésével Budapesten újra "Életprogram" Tréning!

Az Életprogram Tréning leírása itt!

A kishang

hang a fejedbenSzeretném felhívni a figyelmedet egy hangra, amellyel olyan mértékben azonosultál, hogy már azt hiszed, te magad vagy az a hang. Ez a kis hang ott van a fejedben, és állandóan mond neked valamit. Mindig mást mond, de maga a kis hang sohasem változik. Talán már annyira eggyé váltál vele, hogy észre sem veszed a létezését. Valószínűleg most azt kérdezed: „Miféle hang?“ Arról a hangról van szó, amely éppen az imént azt kérdezte: ”Miféle hang?” Amikor odafigyelsz, akkor hallod ezt a hangot. Sőt, nem csak hallod, de hallgatsz is rá. Tovább »

A személyes varázs varázsa

személyes varázsAmikor valaki „jól érzi magát a bőrében” a társaságodban, azaz meg van elégedve önmagával a jelenlétedben, olyan tulajdonságokkal fog Téged felruházni, amiket a legjobban csodál másokban, és amilyen ő is szeretne lenni, akkor is, ha nem rendelkezel velük. Olyan képességeket és eredményeket fog betudni neked, melyekhez legfeljebb csak távoli közöd van. Tovább »

Probléma vagy lehetőség?

probléma vagy lehetőség?Az emberek néha olyan körülmények közé kerülnek, amelyeket látszólag nem ők teremtettek. Ez tény. Igen, vannak problémák, de ez még nem jelenti azt, hogy te egy áldozat vagy. Viszont ha olyan álláspontból kezeled a problémáidat, hogy áldozat vagy, előbb-utóbb az is leszel. A problémák nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az életed minősége javuljon, de csak akkor, ha megtanulsz lehetőséget látni a problémákban. Ha nem lennének problémáid, nem volna mit megoldanod, és meg kellene teremtened őket, hogy a megoldásukkal megélhesd a nagyszerűséged. A helyzet az, hogy az emberek éppen ezt csinálják. Tovább »

Titok tréning (Dr. Darnel) Budapesten

Dr. Darnel Christian legújabb TITOK-ra épülő tréningje!
Budapesten, 2009. január 25-én, vasárnap

Dr. Darnel Christian vezetésével újabb "The Secret" vagyis a Titok Tréning, melyen megtanulhatod a Vonzás Törvényének alkalmazását. Tovább »

Címkék:

A pénz teremtésének titka

Az amerikai csinálja a pénzt, az angol kiérdemli, a francia nyeri, a német megszolgálja, a magyar keresi… Ha találni is akarsz… ITT A HELYED! Tovább »

A pénzteremtés titka tréning (Dr. Darnel Christian) Debrecenben!

Dr. Darnel Christian legújabb TITOK-ra épülő tréningje!

A pénzteremtés titka!

Debrecenben, 2009. január 18-án, vasárnap

Dr. Darnel Christian vezetésével újabb "The Secret" vagyis a Titok Tréning, melyen megtanulhatod a Vonzás Törvényének alkalmazását. Tovább »