belső hang

A belső hangod

Előfordult már, hogy egy megmagyarázhatatlan érzés által vezérelve szöges ellentétét tetted annak, amit szoktál?
A megérzések ereje Tovább »

Támasz és jelek

"A csoda a hit legkedvesebb gyermeke." - Johann Wolfgang von Goethe

"Mi az ember legnagyobb adománya? - A lélekerő. Ha hinni tud valamiben."- Schäffer Erzsébet

Sok emberrel találkozok, aki bolyong, keres valamit. Utat önmaga megismeréséhez, Istenhez, Angyalokhoz, sikerhez, boldogsághoz, egészséghez. És a megoldás mindig megérkezik, a kérdés, hogy befogadja vagy hagyják befogadni. Tovább »

Tedd a jót és a rossz eltünik

Az igazi tudás akkor érkezik, amikor a fáradt elme lenyugszik...

Ez igaz, teljesen és tőkéletesen igaz. az igazi tudás belülről fakad, A bölcsesség forrása nem a tapasztalat, hanem a kijelentés. a Kijelentés, a szó teremtő ereje.
IGE- ma cselekvést jelentő szó.
Ám isten igéje a Biblia. Tovább »

Tisztaság, szeretet és mindened megvan

Több dologról szólok most, de mindnek egy a lényege. Lesz itt sikeres teremtés (pl: tv, számítógép, pénz), tudás, tudatos élet, pénz, boldogság, kapcsolatok, képességek, stb. Hosszú bejegyzés ez, lehet több szuszra olvasod el. Vannak benne elbeszélős részek, de azok is fontosak, az egész részei. Érdemes elolvasni. ;)

Kezdem ott, hogy volt amikor dolgoztam. És új törvényi szabályozás miatt, kellett egy plusz képesítést, képzést elvégezni. Munka mellett ment a tanfolyam. 2 éves tananyagot sajátítottunk el fél év alatt, havonta 1-2 alkalmankénti oktatással. Nem tanultam, csak figyeltem. Tovább »

Belső hang súgta....

Gondoltam, több év után megkérdezem, hogy van. Csak úgy. Mert érdekelt volna, és különben is, belső hang súgta. Elkérte a számom, mint ezt már máskor is tette. Hogyan is felejthette el? Én még mindig tudom az övét, pedig soha nem volt velem. De mégis. Tovább »

Bocsáss meg…

Bocsájtsd meg, hogy, nem voltam jó hozzád
Hogy nem hallgattam rád,
pedig te szóltál.

Bocsájts meg nekem, hogy becsaptalak,
hogy hitegettelek,
s, hogy önző voltam.

Bocsájtsd meg, hogy akkor is maradtam,
mikor mennem kellett volna,
Bocsájtsd meg, hogy nem hallgattam
az őszinte szóra.

Bocsájtsd meg, ha sírtam,
Bocsájtsd meg, ha örültem.
Mindezt megérdemeltem. Tovább »

A szerelem és a Titok

szerelem, titokMikor rá gondolsz, a szíved hevesebben ver? Ha meglátod önkéntelenül is elmosolyodsz? Szeretnél mindent elmondani neki, mégsem vagy képes egy értelmes szót se kinyögni? Aztán picit megnyugszol, de annyira eszméletlenül jó vele csak lenni, hogy pillangóhadak gyűlnek a gyomrodban és mindig felrebbennek, ha netán hozzád ér? Na igen, ha ez van, szereted.
Még nem tudhatod, hogy szerelem-e, de az biztos, hogy túlmutatsz, de úgy fényévekkel a barátságon. Ilyenkor sokan már Tovább »

Belső hang

Sziasztok!
Megint hallottam egy belső hangot, melynek a neve: raisper. Tudtok segíteni a jelentésében?
Én meg eddigi életem során nem hallottam ezt a szavat.

A félelem leküzdése

félelmeink leküzdéseNem is tudom hogy kezdjem, de mindenképpen ki kell írnom magamból... nektek (is). Az utóbbi időben szinte minden ellenkezőképpen sikerült az életemben, mint ahogy szerettem volna, és egyre kevesebbet éreztem jól magam a bőrömben, ami igen zavar... és ezek mind azok az érzések, amit pont elkerülni szeretnék, és helyette a másik oldalon járni, élvezni az életet.
Amikor "megálltam", megvizsgáltam a dolgokat, amik történnek, amiket bevonzok, teremtek, hiszen egyre inkább tudatosan igyekszem élni, csak nem találtam a megoldást, vagy csak hittem valamit, hogy na ez az, de akkor sem történt változás. Tovább »

Változz meg Te magad! - Egy belső hang

belső hangDrága SecretFalva Lakói! Ritkábban jövök, de sokat gondolok Rátok. "Hallgatásom" oka egyszerű. Teremtettem magamnak sok-sok érdekes feladatot, munkát, bevételt. Tanulva tanítok, segítek embereket szemléletváltásra, az életigenlésre, az elengedésre, mozgásra, meditációra, és a belső hangra figyelésre, a dolgok mögé nézésre, összhangteremtésre.
Az alábbi írás nagy részét egy mail-ben kaptam, valaki olyantól, aki tudja, mivel foglalkozom, akinek segítettem kívülről nézni önmagát, kapcsolatát, életét, elképzeléseit. Nem tudom ki írta, azon sem lepődnék meg, ha valaki innen az oldalról, vagy valaki más már felhozta. Érdemes elolvasni, azt gondolom. Tovább »

gondolat

Sziasztok!
Meg szeretnék velek osztani valamit (a véleményetekre is kíváncsi vagyok). Múlt pénteken (05.30) jöttem haza a suliból, és hallottam egy "belső hangot". Azt hallottam hogy "megálmodott valóság". Ezen egy pillanatra megdöbbentem. Mit jelenthet ez szerintetek?
Írjatok ha van valami hozzászólásotok.
Köszönöm.