kívánságok

Ma 18 órakor találkozunk a Zöld Pardonban, érkezz pontosan!

Most lehetsz te is haJÓtündér! Ráírtuk a Secret oldal olvasóinak a kívánságait is a Harmonetes papírhajókra, több száz kívánság érkezett tőletek, amit ezúton is köszönünk! A kívánságokat MA vízre bocsátjuk, és ebben a mókában te is részt vehetsz, ha idejében érkezel, akkor te is lehetsz hajótündér, vagy hajóskapitány. Gyere 18 órakor a Zöld Pardonba, ahol színes műsor és vidámság vár. Itt a program is: Tovább »

Az én kívánság naplóm!

Olvasgatom az írásaitokat, és talán - Bogicám - egyik írásának olvasása közben eszembe jutott valami.

A "titok" egyik tanítása, mely szerint "készíts kívánság naplót, vagy táblát, és időnként nézd át, vagy csak nézegesd, és meglátod kívánságaid teljesülnek!" Tovább »

Kérd és megadatik 1-2

Üdv mindenkinek! Tovább »

Tízmilcsis nap

sziasztok! Annak aki tudja emlékeztető, annak aki nem infó: HOLNAP TÍZMILLIÓS NAP! Kivánjatok, kérjetek, örüljetek!!!!!!!!MINDENKINEK SZUPER TEREMTÉST KÍVÁNOK! HAJRÁ!!!!!!!!

Bakancslista

bakancslistaTegnap egy nagyon csinos lánnyal megnéztem a Bakancslista c. filmet, és hát mit mondjak, rögtön az jutott eszembe, hogy nekem is kell egy ilyen listát írnom! Ha nem láttad a filmet, akkor röviden: a bakancslista az a lista, amire felírod azokat a dolgokat, amit mindenképp meg szeretnél csinálni, mielőtt feldobod a bakancsot! :-)

Szóval ebben a topicban szeretném ha leírnátok, kinek milyen terve van, hátha Tovább »

Játsszunk egy jót!

játsszunkHello Mindenki!
Kitaláltam valamit!
Mi lenne, ha létrehoznánk egy blogot, ahol mindenki leírná mindazt jelen időben, amire vágyik, úgy, mintha már megtörtént volna????
Mert miközben leírod, hogy jaj, de jó, hogy ez és ez végre megtörtént, és mennyire boldog vagyok!
Közben már érzed is azt a boldogságot és a hálát Tovább »

Óvatosan a kívánságokkal!

dzsiniKülönös dolog jutot eszembe... A nagymamám kiskoromban többször elmondta, hogy "Vigyázz mit kívánsz magadnak és másoknak, mert teljesül!"

Én akkor, 7-8 évesen nem igazán értettem, és persze nem igazán hittem. Mostanában többször is beugrott a Nagyi mondata és elgondolkodtam.
1. Bár a Nagyim hithű katolikus volt, mégis tulajdonképpen működtette a Titkot! Tovább »