átverés

Átverés?!

Rossz érzés, amikor átvernek. Szerettem volna elkerülni ezeket a helyzeteket. Az élet viszont újabb és újabb feladatokkal ajándékozott meg, és azzal a tudattal, hogy ezeket elkerülni nem mindig lehet.
Az ember csalódott, szomorú, és dühös lesz egy ilyen esemény kapcsán.
Egész addig, míg azt hittem ezeknek én vagyok az oka, sikeresen át is vertek. Tovább »

12 felismerés

Dicsértessék az áldás békesség:) Tovább »

Világváltó 5.

titokVilágváltó 5.

…de először is nem árt tisztázni, hogy mi is ez a titok? Vajon mit jelenthet számunkra?

Ebben a pillanatban, egy egyetemes igazságot kéne megfogalmaznom, vagyis olyasmit kéne kijelentenem, amit mindenki a magáénak érez. Megkísérlem, de akkor egyetlen dolgot tehetek, hogy megvizsgálom több oldalról, irányból, nézőpontból a kérdést. Tovább »

Vigyázz! Spam, Hoax, átverés!

Sokszor kapok olyan leveleket melyben mindenféle szuper ajánlatok, munkalehetőségek vannak. Általában rögtön törlöm az ilyeneket, de ez első olvasásra nagyon korrekt és hihető, ám vigyázat! Ha kicsit utánanéz az ember az interneten, és végiggondolja, akkor kiderül hogy ez is csak átverés. Tovább »

Munkahelyi átverés- megértés és pozitív hozzáállás...biztos, hogy mindig és mindenkinél?

Történetem igencsak elgondolkoztatott most, hogy biztos higgadtnak, megértőnek kellene lennem mindenkivel... Fél éve dolgoztam egy Vodafone viszonteladói üzletben, ez volt az első munkahelyem. A főnökeimnek elég messze volt ez az üzlet a lakhelyüktől, így tulajdonképpen egyszer várható volt, hogy eladják valaki másnak. Tovább »

Ha el akarsz veszíteni egy barátot , adj kölcsön!!

Végső elkeseredésemben írok ide! Tisztában vagyok vele, hogy a "tiok" működik, de nem tudok abba a lelkiállapotba kerülni, hogy újra tudjam alkalmazni a vonzás törvényét!
Jótett helyébe jót várj!!! Tényleg igaz lenne ez??? Sajnos én már elvesztem a hitem az emberekben, akiket a barátaimnak véltem... Tovább »