... miértek...

Fokozatok az igazság kiderülésére

Én úgy látom kétféle fokozatú igazság van. Van, az, ami egyből látható, ami egyből megjelenik.

Én ezt helyzetkritikának nevezném inkább. Ez van, hosszú az orr, ezt csináltam, így tudok enni, a reggelt mindig egy pohár vízzel kezdem, stb. Ebben a helyzetben vagyok, ebben a körülményben, így néz ki a MOST. Tovább »

Csalódás

Miért ragaszkodom ahhoz amiről tudom,hogy már nem jön vissza? A szakadék közöttünk egyre nagyobb,már nemcsak hogy nem keres de egyenesen elutasító velem. Nem akar a közös jövőnk folytatásáról most hallani sem. Elvan...azt mondja nem boldog,de azért jó neki most. Eldob a szabadság miatt. Tovább »

Mi volt ez?

Tegnap nagyon intenzív élményben volt részem.
Kb. 1 hónapi huzavona után múlt hét szerdán szakított velem a kedvesem. Azt hittem, ott rögtön belehalok. Már felkészülhettem rá (sajnos akkor még nem ismertem a Titkot), hiszen egy hónapja kínlódtunk. Mostmár tudom, miért és hogyan lett ez a vége.
A szakítás másnapján találkoztam először a Vonzás Törvényével, a könyvvel, a filmmel. Azonnal elhatároztam, hogy megváltoztatom a gondolkodásomat.
Ja, azt tegyük, hozzá, hogy minderre úgy bukkantam rá, hogy azután keresgéltem, miként kaphatom vissza a kedvesemet. Számomra Ő az, nagy Ő-vel. Tudom, érzem, hogy mi összetartozunk.
Emellett azt is tudom, hogy nekem magamnak erősödnöm kell és szeretnem magam. Sok olyan hibát elkövettem a kapcsolatunk ideje alatt, ami abból adódott, hogy nem figyeltem eléggé magamra és nem szerettem magam. Elvesztettem magam. Nem jól gondolkodtam.
Az elmúlt egy hétben azzal foglalkoztam, hogy szeretetet küldtem neki, pozitív energiát és azt kértem, legyen boldog. Eközben elképzeltem, ahogy újra magához ölel és a fülembe súgja, hogy szeret.
Tegnap délután belémvágott (szó szerint) egy olyan érzés, hogy ma van a napja, amikor mindez bekövetkezik. Semmi kétség, semmi félelem. Azt is tudtam, mi hogyan fog történni. Olyan boldogság áradt szét bennem, amit talán soha nem éreztem még. Tudtam, hogy a szerelmünk egymás iránt erősebb, mint valaha. Tovább »

Különös dolgok...

Egy vallomással tartozom Nektek - minden nap, szinte észre sem veszem és itt olvasgatok több órát:) ami persze a munkám rovására megy:( De! azt hiszem, hogy az én épülésemet is szolgálja:) Szóval, KÖSZÖNÖM NEKTEK, HOGY ITT LEHETEK:)

Most olvastam a "Búcsú" című bejegyzést... és valamit egyszerűen nem értek. Tovább »