pozitív

Újra itt...

Először is köszönöm a méltató sorokat az előző bejegyzéseimhez, valamint a megkereséseket, hogy írjak újabb "gondolatokat" ezen a csodálatos oldalon! Tovább »

Idézetek és pozitív megerősítések

idézetekÖsszeszedtem egy csokorba a kedvenc idézeteimet és pozitív megerősítéseimet.
Időről-időre beírom majd az újakat es újonan megtálaltakat...
Szeretettel osztom meg veletek!
Remélem sokaknak hasznos lesz, és ti is beírtok majd hasonlókat!
Azért hozom ezt itt létre, hogy itt valóban feltöltődjünk és CSAK a pozitívat olvashassuk! Tovább »

A TITOK - a vonzás törvénye

A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Megszülettünk és tanultunk,
- bárcsak ezt ne tettük volna -
tiltásoktól megváltoztunk,
minden szavunk másképp szólna,
ha a lelkünk tisztasága,
lelkes szívvel tovább élne.
Álmaink csodás virága
kinyílhatna, sosem félne.

Háttérbe húzódna zsenink. Tovább »

Öröm SMS

Az idei év legszebb sms- ét kaptam a kedvesemtől. Két szó: „Terhes vagyok.” Eljött a pillanat a valóságban is, amit már 3 hónapja úgy éltük át, mintha létezne. Tudjátok, mennyi volt számomra három hónap? Egy másodperccel sem több mint egyetlen szívdobbanás. Tovább »

Pozitív gondolkodás

secret"Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindekivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé - és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg Tovább »

Párhuzamos valóság / pozitív gondolkodás

párhuzamos valóságokLassan ráébredek, hogy tényleg több valóság van párhuzamosan. De nem sci-fi-be illő módon, nem térugrással, stb. ;) Egyszerűen a gondolkodásunkkal. Ugyanazt többféleképpen meg lehet élni. Amíg mások panaszkodnak valami miatt, ugyanabból a dologból nekem a pozitív dolgok jönnek át. Eleinte koncentrálnom kellett, hogy észrevegyem a jót, mert tényleg sok negatiiv dologgal van tele az élet, legalábbis régebben úgy tűnt. DE NEM: mi tesszük negatívá, a panaszkodással, a rossz dolgok bevonzásával. Egy spirált alakítunk ki, aztán csodálkozunk, hogy Tovább »

"Happy" zenék... Rezgésszint emelő muzsikák!

zeneSziasztok,

Most jutott eszembe hogy egymás segítése szempontjából létre kellene hozni 1 fórumot .....ahol megoszthatnánk egymással hogy kinek melyik dal az, ami segíti a hangulatváltozást pozitív irányban :) Tovább »

Pozitív gondolkodás + pozitív érzés

boldog nevetésÁllandóan azt olvasom, és hallom, hogy a pozitív gondolkodás elegendő ahoz, hogy a személyiségünket, és az életünket megváltoztassuk. Nem. Elfelejtkeznek sokan arról, vagy nem tudják, hogy a pozitív gondolkodás mellé nélkülözhetetlen a pozitív érzés.

Nagyon fontos a negatív gondolatainkat átalakítani pozitívvá. Természetesen először is észre kell vennünk, hogy átformáljuk. Meg kell tanulni figyelni önmagunkat, ez sok időt igényel. A legtöbben nem tudják, hogy a negatív érzéseket is át kell alakítani. Az érzés a lényeg. Minden ami körbevesz minket él, és érzéseket közvetít felénk. Tovább »

Repülőjegy bevonzása

repülőgépMesélek egy történetet a fiam pozitív tudattalan vonzásáról. A fiam egyébként nyáron tölti a 14 évét.

Kezdem Ádám-Évánál, csakhogy értsétek a történetet.

Tavaly, amikor megismerkedtem Lajával, a fiam és ő jól összebarátkoztak. Meg is beszélték, hogy elutaznak közösen Manchesterbe egy focimeccsre, ahova viszik Lajának is a nagy fiát. Laja tavaly szépen le is rendezett mindent, megrendelte a repülőjegyeket, utánanézett a focimeccsnek, szállásnak, szállításnak, szóval flottul elintézett mindent. Igen ám, de akkor nekem jött egy kisördög és közöltem vele, hogy nem kellene, hogy elvigye a fiamat, sőt egyenesen megtiltottam. Tovább »