csakra

Csakrateszt

Anodea Judith: A csakrák bölcsessége című könyvét olvasom most. Maga a könyv nagyon olcsó és roppant terjedelmes, rengeteg átfogó ismerettel, ábrákkal, gyakorlatokkal. Elkezdtem csinálni a javasolt mantrákat, jóga gyakorlatokat a szokásos meditációim mellett, meglepően hatásosak :-)

Kedvcsinálónak szeretném bemutatni a könyv csakra tesztjét. Tovább »

Címkék:

Amit nem tudtál a csakrákról, és mindaz amit tudnunk kellene róluk

csakraA csakra szót mindenki ismeri már, aki némiképpen járatos az ezotéria zeg-zugos, ám tisztaságot közvetítő világában. Energiaközpontoknak is nevezhetőek, mivel szervezetünk energia ellátását végzik. Nadi-kon keresztül jut el az energia a megfelelő helyekre. A Nadi, csövet jelent. A Csakra szó szankszkrit eredetű. Jelentése kerék, és pontos, találó elnevezés ez rá, mert a tölcsérhez hasonlító energiafelvevők, és állandó mozgásban vannak, és forognak. Sebességük, és forgásuk iránya, mely változhat alul és túlműködés esetében, határozza meg, hogy csakráink harmonikusan működnek. Tovább »

Hogyan hatnak a Bach-virágok a 7 fő csakránkra?

nebántsvirágÖrömmel nyújtom át nektek legújabb szerkesztésű cikkemet! Szildi

"A Bach-virágterápia módszerét számtalan területen tudjuk alkalmazni. Kevesen tudják, hogy a virágesszenciák kiválóan alkalmasak személyiségünk fejlesztésére valamint a lelki egészségvédelemben is nagy szerepet vállalhatnak.

Érdekesség képpen tekintsük át a 7 fő csakrát és az ezekhez rendelhető Bach-virágokat, melyek segítségével Tovább »