első

Az első lépésem

első lépés energiaTegnap este egy picit repülni akartam! Na nem úgy bele a vak világba, csak a szobában. Csillárra felülni, elidőzni a fésülködő asztal felett, átröppenni a ruhás szekrényre, majd az ágyon landolni. E helyett mi történt? Csak bámultam az ablakon kifelé, majd elméláztam a két mutatóujjam közti energiaáramlást nézve. Aztán játszani kezdtem az áramlással. Húzogattam ide-oda, élvezve a játékos kavargást, mely lassan akkorára nyúlt, hogy el tátottam a szám. Már vagy fél méterre volt egymástól a két ujjam, de köztük még mindig ott volt az energia. Tovább »

Címkék:

SOS első találkozó beszámolója

secret of the secretSOS - Secret Of the Secret, hajdúbihar titok klubja
Nos megvolt az alakuló ülésünk, első találkozónk. Hogy értékelésként mit is írjak, nem is tudom, leírom érzéseim, meg hogy tömören mi történt.

Bevallom kicsit félve, izgatottan, egyfajta vizsgadrukkszerűséget érezve indultam el az első találkozóra. Nem tudtam, hogy hányan, kik, milyen emberek jönnek el, és hogy fognak majd Tovább »

S-O-S Első találkozó!!!

Szeretném felhívni a Hajdú-bihar megyeiek figyelmét, ill. mindenkiét, hogy a klub első találkozója
december 05-én kerül megszervezésre. És nem csak megyeiket várunk, hanem bárkit aki erre jár, és érdeklődik a klub iránt.

Bővebb információ a honlapon az érdeklődő regisztráltak számára.

Várunk szeretettel!!!

Az első nap végén :)

Itt vagyok az első nap végén.
Az első nap végén amely folyamán tudatosan irányítottam saját sorsomat :)
Meglepett vagyok, mert nem gondoltam, hogy már most hatása lesz a frissen szerzett hitemnek.
(hit alatt nem kell feltétlenül vallást érteni, mert alapjában nem vagyok vallásos)
.
A mai napot elejétől a végéig apró sikerek színesítették. Tovább »

Címkék:

Merj élni, elindulni

vak emberMa reggel is boldogan éberdetem fel, szerencsésnek, és hálásnak érzem magam ettől a rengetek sok mindentől, amit kapok... vagy teremtek magamnak :)
Épp az irodába tartottam, a metróból kiszállva egy vak embert vettem észre, aki már majdnem nekiment egy oszlopnak. Melléléptem, belekaroltam, és segítettem neki. Ahogy lépkedett melettem, éreztem: ő tudja a titkot. Kedves és szeretetteljes mosoly volt az arcán, nem lát dolgokat, csak zajokat hall, és érzékel, mégis összhangban van... Különleges érzés volt vele megtenni ezt a pár lépést, sok olyan ember van, aki "lát" és mégsem mer elindulni... Élni, szeretni, adni, vagy boldognak lenni... Tovább »

Első országos SECRET találkozó

Az első SECRET találkozó részletei: