balaton

EVERNESS Fesztivál 2014

EVERNESS Fesztivál 2014
Balatonakarattya, Koppány sor

Az Everness Fesztivál egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Öt nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján. Tovább »

Cápa a Balatonban

A Fekete-tengerben egyszer csak megszólalt egy cápa.

- Sziasztok, elköszönnék, megyek a Balatonba élni.
- Hülye vagy? A Balatonban nem élnek cápák.
- Tudom, pont ezért megyek, unom már, hogy köztetek minden nap ugyanaz történik. Vadászni, zabálni, aludni. Plussz semmi újat nem tudtok mondani nekem. Tovább »

Címkék:

Balatonpartján

Nagyon szép napot kívánok nektek innen a Balaton partjáról!

Számomra hihetetlen mennyi energiát tud adni egy ilyen nyugodt,békés hely mint a Balaton.Kedden éjszaka érkeztem meg,de ahogy belélegeztem ezt a tiszta levegőt tudtam,hogy végre feltöltődhetem. Tovább »

A szeretet újra segített

Balaton partBalaton part. Akkora, de akkora nyugalom van, hogy csak na! A víz tükörsima és valószínűtlenül világos kék. Napocska félig lemenőben... már elindult, de mintha még az én kedvemért kicsit lassítana a tempón és pontosan olyan meleget sugároz, amit nagyon szeretek. Olyan pont jó!
Na ez egy csoda...
Érezted már valaha, hogy tök mindegy hány óra... milyen évet írunk... nem fontos, mert minden olyan szép!
Ki kéne próbálnod! Tovább »

Tihanyban voltam 3 napot

A tihanyi Apátságban voltam, fent a hegyen, és kissé körülnéztem. Innen a látvány széles, tekintetem kinyújtóztathatta magát, ahogyan széjjel néztem.

A hegy szélének korlátjánál állva gyönyörködtem a csodaszép látványban, melyet a Balaton óriásira nött nyújtózkodása ad. Ragyogó napsütés kísérte napomat végig, pedig, amikor Pestről elindultam, le-egészen Tihanyig lógott az esőfelhők lába a levegőben.
Aztán egyszer csak kitisztult az ég! És ragyogó napsütés váltotta fel a komor felhőket.
Az ég színes azúrkékje üdítő látványt nyújtott lelkemnek. És a Balaton! Istenem! Tovább »

Balatonkerülő Bringatúra - jelentkezz április10-ig!

A tavalyi évben megrendezett Balatonkerülő biciklitúrára sikerén felbuzdulva újabbat szervezünk 2008. március 14-16. között! Várunk mindenkit aki szeretne kikapcsolódni, feltöltődni! A rendezvény célja a mozgás mellett, hogy minél több helyre elvigyük a mosolyt (Mosolyogj Magyarország Mozgalom).

Időpont: 2008. április 18-20. Tovább »

Balatonkerülő Bringatúra - jelentkezés április10-ig!


BALATONKERÜLŐ BRINGATÚRA --- 2008. április 18-19-20

Balatonkerülő biciklitúrára indulnak a Mosolyogj Mozgalom sportos tagjai! A rendezvény célja a mozgás mellett, hogy minél több helyre elvigyük a mosolyt. A túra Siófokról indul 2008. április 18-án

Találkozó Siófokon a vasútállomáson 11 órakor!
Kedvcsinálónak olvasd el a tavalyi túráról szóló beszámolókat: Tovább »

Titkos napló

Titkokkal teli hétvégén vagyok túl. Sokat tisztogattam a lelkemet az utolsó két napban, és úgy ézem sikerrel jártam. Nehéz hete(i)m volt(ak), de talán végre felszínre dob az örvény ami nemrégen magával rántott, és aminek először próbáltam ugyan ellenállni, de újra rá kellett jönnöm, hogy az örvénnyel nem érdemes harcolni. Tovább »

Balatoni Kerékpártúra

A tavalyi évben megrendezett Balatonkerülő biciklitúrára sikerén felbuzdulva újabbat szervezünk 2008. március 14-16. között! Várunk mindenkit aki szeretne kikapcsolódni, feltöltődni! A rendezvény célja a mozgás mellett, hogy minél több helyre elvigyük a mosolyt (Mosolyogj Magyarország Mozgalom).

Időpont: 2008. március 14-16. Tovább »

Balaton-kerülő biciklitúra

Balaton-kerülő biciklitúra (Csillagvirág szervezésében)
Indulás: Siófokról

Részletek: