életigenlés

Mágikus ösvényeken

Életigenlés és felemelkedés...

Mindaz amit benned látok, azt mutatja meg,
Ahogyan én gondolkodom.
Azt teremtem amit látok.
Én döntöm el, hogy itt és most, mit választok. Tovább »

Szilva és kaktusz - kis tanulság az életünkhöz

"Fontos, hogy megtanuld, nem szerethet Téged mindenki! Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett, zamatos, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd, lesznek emberek akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened, hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. Tovább »

Az élet azért van,hogy élvezzük!:-)

Nem is olyan régen még nagyon pesszimista voltam. De történt valami. Valami,ami megváltoztatott. Ráébredtem (mások ébresztettek rá), hogy ezidáig ártottam magamnak. Annak a szeretetre méltó,szeretni tudó lénynek,aki a tüörből néz rám vissza. Elég volt - kiáltottam fel. Eddig és ne tovább!- ideje,hogy összeszedjem magam,és élvezzem az életet,ha már itt van. Igen! Tovább »

A Kávé

A kávé Tovább »

Az IDŐ

Az idő

Érdemes elgondolkodni nap mint nap, amikor feleslegesen a jövő miatt aggódunk, vagy a múlton rágódunk. Azt szoktam mondani a klienseimnek, hogy pontosan ennyi idős mint ma, nem lesz, és bármit kihagy, vagy elmulaszt, mert valakire vár, ezt az időt, ezt a pillanatot nem kapja vissza. Egyszerűen elfecsérelte a drága pillanatot. Egy egyszerű játékra hívlak Titeket! Tovább »