életöröm

Egy zseniális gondolat

Mike DooleyTaláltam egy kiváló idézetet. Annyira megtetszett, hogy gondoltam, megosztom veletek.

"A világi, üzleti vagy bármely más siker sokkal inkább múlik azon, hogy mennyire jól vonod be az Univerzumot és csodáit, mint azon, hogy milyen jól hasznosítod az időd és a környezeted. Ez minden iparmágnás titka - akár tsiztába vannak vele, akár nem. A feladatod NEM a versenytársak túllicitálása, Tovább »

Élek és élvezem!

Nem tudom, hogy minek köszönhető, lehet, hogy annak, hogy rengeteget foglalkoztam a vonzás törvényével, sok pozitív emberrel érintkeztem, vagy annak, hogy érettebb koromra bölcsebb lettem, de az utóbbi időben KÖNNYED, LAZA, BOLDOG vagyok!

Nem idegesítem fel magam semmin! Tovább »

Játszótér

játszótérFigyelem, figyelem!

Új játszótér nyílt felnőttek számára! Bármit lehet, bármit. Egy feltétele van a belépésnek: Álmodozni kell hozzá! Muszáj! Aki nem tud, mer, akar álmodozni, annak ebbe a csodavilágba nincsen belépője! A kerítés külső oldaláról bámulhat befelé, szorítva a rácsokat, csikorgatva a fogakat!

A belépőjegyen rajta van a neved! Csak a Tiéd! Csak Te használhatod ki! De mindenre feljogosít. Jogod van megkapni, amit akarsz, bármelyik játékkal játszhatsz, bárhogy. Választhatsz pajtásokat és szórakozhatsz egyedül.
A lényeg: Ha elfelejtesz álmodozni és örülni, gyorsan a kerítés külső felén találhatod magadat! Tovább »

Nem vagy elég motivált?

Elgondolkodtató videó... köszönet érte Csillair-nek, aki feltette az egyik topicba. Ha eddig nem hittél benne, hogy érdemes egy motivációs tréner előadását megnézni, lehet hogy ez most megváltozik. Ez az ember a legjobb, akit eddig láttam... imádja az életét, semmit nem változtatna, boldognak tartja magát. Szeret úszni, horgászni és utazni.

Ha megnézted, gondold végig: TE mit szeretsz csinálni? Tovább »

Hogyan vonzzunk jól?

vonzzunk jól!Az úgy kezdődött, hogy megfordult a fejemben, mennyire jó lenne önállósodni. Egy igazi, független műhelyt létrehozni, ahol kedvemre dolgozhatok, és segítségem is van, de a páromtól elkülönülve, szabadon tehetem mindezt. Persze jó volna egy klassz fényező is, no meg valaki, aki ért a motorokhoz és a sisakokhoz is.

Mivel ez csak egy kósza gondolat volt, de összefoglalta mindazt, amire valóban vágyom, így azzal a lendülettel el is felejtettem, mert az épp' aktuális tevékenységemre kellett koncentrálnom Tovább »

Tedd mindig, amit a szíved diktál!

a szív diktálHa ennél egy sütit - ne azon rágódj, hány kalória!
Csak tedd azt, amit a szíved diktál!
Ha ágyban maradnál, mert nincs kedved a munkába menni? Kit érdekel a főnök!?
Csak tedd azt, amit a szíved diktál!
Ha szomorú akarsz lenni? Ne gondold, hogy aki pozitívan gondolkodik, az sohasem az!
Csak tedd azt, amit a szíved diktál! Tovább »

A Kávé

A kávé Tovább »

Az IDŐ

Az idő

Érdemes elgondolkodni nap mint nap, amikor feleslegesen a jövő miatt aggódunk, vagy a múlton rágódunk. Azt szoktam mondani a klienseimnek, hogy pontosan ennyi idős mint ma, nem lesz, és bármit kihagy, vagy elmulaszt, mert valakire vár, ezt az időt, ezt a pillanatot nem kapja vissza. Egyszerűen elfecsérelte a drága pillanatot. Egy egyszerű játékra hívlak Titeket! Tovább »