Pénz

Ezt az írást,a pozitív gondolkodásról,nektek ajánlom,kedves Kételkedő és Drakhonis!

Vajon mindig használ a pozitív gondolkodás?

IGEN! Tovább »

Boldogulhatunk munka nélkül?

álom állás"Ha rátalálsz a munkára amit szeretsz,egyetlen napot sem kell dolgoznod az életben"(Konfucius)

Mindenki pénzt akar. És csaknem mindenki azt gondolja, hogy a pénzszerzés legjobb módja, ha a pénzre koncentrálunk. Az emberek szinte bármit képesek megtenni, ha pénzt kapnak érte. Sajnos, ennek a hozzáállásnak az eredményeként kemény munkára ítélik magukat, amely mint már láttuk, soha nem fog sok pénzt hozni a konyhára. Tovább »

Gazdagságom bizonyítékai!

Hello kedves Teremtő Társaim!

Ezt a fórumot azért szeretném útjára indítani,hogy legyen egy hely ezen a weboldalon ahova le tudjuk írni,hogy miket kaptunk az Univerzumtól!Itt gondolok ingyen ebédre,képzésre,tanácsra.Pénzre amit nyertél,találtál,vagy kaptál.Díjakra amiket megnyertél.Ide bármit leírhatsz ami nem került neked pénzbe. Tovább »

Mire használod a titkot leginkább?

A túlgyorsulás

hadseregA tömeges bevonzás

Sok dolgot egyszerre nem biztos, hogy megtarthatsz, mert valamennyit szeretned kell annyira, hogy veled maradjanak. Ha eleddig 10 egységet birtokoltál, a hirtelen jött 1000 egységgel nem biztos hogy tudsz mit kezdeni, mint ahogy a hadvezér, aki eddig 1000 harcost tökéletesen elirányít - ahogy Szun Cu írta a háború művészetében - lehet hogy botrányosan amatőr lenne egy milliós hadtest irányításában. Ezért jutnak pár éven belül újra koldusbotra a hirtelen lett lottómilliomosok, s ezért képesek Tovább »

Címkék:

Elkeseredve

Már egy jó ideje ismerem ezt az oldalt és amikor rátaláltam és felfedeztem a Titkot és a Vonzás Törvényét nagyon fel voltam dobva.Hihetelen lekesedés fogott el és minden energiámat belefektettem és sokat olvstam a témával kapcsolatban. Tovább »

Szolgálat és pénz

szolgálat és pénzSokszor alakul ki parázs vita abból, hogy egyesek szerint az a dolgunk, hogy másokat szolgáljunk, a szolgálattal pedig összeegyezhetetlen az, hogy azért ellenértéket elfogadjunk. Ez véleményem szerint egy igen téves félreértelmezése és félremagyarázása a szolgálat kifejezésnek. Azt, amiért nem kapunk ellenértéket, vagy legfeljebb csak alamizsnát, esetleg kosztot és kvártélyt, én inkább szolgaságnak, vagy szolgaiságnak nevezem. A szolgálat az én értelmezésemben azt jelenti, hogy örömmel és szenvedéllyel osztom meg Önmagam és mindazt, ami rajtam keresztül áramlik másokkal, hogy ők is részesüljenek és nem csak, hogy részesüljenek, de nyerjenek is abból és az által, amit én saját magamon átengedek. Vagyis olyan értéket nyújtok át a többi embernek, amit olyan módon és mértékben, ahogy én adom, csak én vagyok képes. Tovább »

17 tétel a gazdagságról

pénz - gazdagságTizenhét dolog, amelyekben a gazdagok másként gondolkodnak, és másként cselekszenek, mint a szegények és a középosztálybeliek:

1. gazdagsági tétel
A gazdagok azt hiszik: "Én alakítom az életemet"
A szegények azt hiszik: "Az élet megtörténik velem" Tovább »

Hogyan lehet a munka szórakozás?

munka szórakozásSzeretnék egy nagyszerű gondolatot megosztani veletek. A történet, amit Joe Vitale egyik könyvében olvastam, egy kísérletről beszél, melyet az emberek preferenciáival kapcsolatban végeztek el. Egy 1500 fős mintát vizsgáltak meg, akiket megkérdeztek, hogy melyik dolog fontosabb számukra az életben: a pénz, vagy az önmegvalósítás. Az 1500 fő közül 237-en válaszoltak csak úgy, hogy az önmegvalósítás fontosabb számukra, mint a pénz, a többi 1263 embernek a pénz volt fontosabb. Majd ugyanezeket az embereket megkeresték 20 évvel később, azt vizsgálva, hogy mekkora vagyonra tettek szert. Kíváncsiak vagytok, hogy mi lett az eredmény? Számomra egyáltalán nem volt meglepő, de biztosan lesz, akinek ez sokkolóan hat. Tovább »

Állásajánlatok

állásközvetítőMivel ez a Kicstárszoba, ezért mi lenne, ha segítenénk az Univerzumnak azzal, hogy aki tud megüresedő állást, ahol dolgozik vagy ismerőse által, az leírná itt! Elvégre aki itt van, az hisz az Univerzumban és aki erre az oldalra "téved" annak ez egy jel volt az Univerzum részéről... Sokan vannak itt, akik a gazdagságot és a jólétet szeretnék bevonzani és sokunknak egy jó állás vagy egyszerűen egy munkahely szükségeltetik ehhez. Tovább »

Hogyan teremtsünk pénzt?

Sziasztok!

Biztosan sokan láttátok már a Nők Lapján az alábbi cikket. Azért teszem ide "lopva", hátha sikerül meggazdagodnia mindenkinek, aki erre vár.

Sok sikert.

"Teremtsünk magunknak pénzt!
Nők Lapja Cafe
wt
2008. 05. 30. Tovább »

A lelkiismeret

busz leszállásNéhány évvel ezelõtt egy lelkész Houstonból Texasba költözött. Néhány héttel az érkezése után, egy alkalommal a belvárosba kellett mennie. Amikor a buszon leült észrevette, hogy a sofõr negyed dollárral többet adott vissza.

Elkezdett gondolkodni, hogy mit tegyen, és arra az elhatározásra jutott, hogy visszaadja a pénzt. Hiszen bűn lenne megtartani. Aztán egy másik gondolat fogant meg fejében: "Oh, felejtsd már el, hiszen ez csak negyed dollár. Tovább »

Ha el akarsz veszíteni egy barátot , adj kölcsön!!

Végső elkeseredésemben írok ide! Tisztában vagyok vele, hogy a "tiok" működik, de nem tudok abba a lelkiállapotba kerülni, hogy újra tudjam alkalmazni a vonzás törvényét!
Jótett helyébe jót várj!!! Tényleg igaz lenne ez??? Sajnos én már elvesztem a hitem az emberekben, akiket a barátaimnak véltem... Tovább »

Figyelem, ez nem a főpróba!

főpróbaKinek nem inge, ne vegye magára :-) (mármint ami az idézetben van a végén) De akinek igen... az nagyon vegye föl, hogy tudja, mit vegyen le ahhoz, - ha ruhátlanul akar szeretkezni, :-) és - hogy lásson, azaz rádöbbenjen, ez az Élet, ami van! Tök mindegy, hogy az most milyen! Akkor is ez az :-)
Ez nem olyan, mint az a régi cirkuszi mutatvány, miszerint "van mááásik!".
NEM, nincs másik!! :-)))
Most, ebben a körben - míg meg nem halsz - nincs másik.
Hogy utána mi van, hogy visszajössz-e még, meg hogy miként jössz vissza, ha visszjössz, és minek is, azt most hagyjuk. Tovább »

Gondolatok a gazdagságért