autó

Az első lépéseim a tapasztalás és hit felé

Sziasztok!

Először is megosztanám, hogy hogyan is ismerkedtem meg azzal a dologgal, amit mindenki tud már itt.
Barátnőm mondta Nekem, hogy töltsek le neki egy filmet, valami olyasmi a címe hogy titok... Tovább »

Pénz 5

pénzMég maradt egypár gondolat a pénzzel kapcsolatban! :-)

Már írtam arról, hogy mire kellhet a pénz, de csak az elvontabb dolgokat, mint szabadság, vagy biztonság említettem. Kellhet például autóra, vagy pöttyös labdára is. Sokszor célszerűbb a vizualizáció, vagy hasonló gyakorlat esetén direkt módon a célt elképzelni, és a pénzt kihagyni a folyamatból!

A Caminot jártuk, amikor elhatároztuk, hogy legyen már valami anyagi jellegű cél is, ha már a spirituális adott. Tovább »

Eladó Peugeot 307-es autó

Egy nyolc éves autó,
igényesnek eladó.
Színe bordó, metál fényes,
ferde hátú, 5 üléses.
Fedélzeti komputeres,
pont olyan, amit Ön keres.
Mindig csak egy hölgy vezette,
babusgatta, szeretgette.
A vizsgája még két évre
megvan oldva! És a télre
téli gumi került rája,
vigyázott rá a gazdája.
Télen garázs melegében,
- mikor nem járt - aludt szépen. Tovább »

Bevonzás

bevonzásSziasztok! Egy sikeres vonzás rövid történetét szeretném elmesélni nektek, hogy ezzel is bizonyítsam mennyire működnek a gondolataink által kibocsájtott energiák!
Akkor belekezdek… körülbelül 3 hónappal ezelőtt kezdtem érezni, hogy lassan eljött az idő, hogy saját autót vegyek magamnak. A pénz már megvolt, de vacilláltam még mit is csináljak… mégiscsak ez lenne életem első nagy befektetése és hát kicsit meg is voltam rémülve a feladattól. De gondoltam Tovább »

Az igazi titok

igazi titokA legtöbb ember, mikor először megnézi a filmet vagy olvassa könyvet, akkor ráébred, hogy mennyire egyszerű dolog teremteni. Élvezi a teremtés örömét, játszik, könnyedén hoz létre dolgokat, hiszen legtöbbször ilyenkor még lelkesen, a felfedezés örömével tesszük, amit teszünk. Aztán egyre komolyabb dolgokat szeretnénk megteremteni az életünkben, és ahogy nehézségekbe ütközünk, jön a következő fázis, amikor elkezdünk kételkedni abban, hogy ez tényleg működik, vagy csak a szerencsés véletlennek, esetleg belemagyarázásnak köszönhetjük azt, ami korábban sikerült? Tovább »

Sikerült!

volvo xc60Sziasztok! Az én sikertörténetem következik. Már nagyon vártam, hogy a több futó projektem közül végre valamelyik sikerrel záruljon és megoszthassam veletek.
A vezetéssel valahogy fordítva voltam, mint a kortársaim. Az egyetemen pl. a komfort zóna megvilágításához a vezetést hozták hasonlatnak, hogy kezdetben nagyon nincs a komfort zónánkban, aztán ahogy ráérzünk, egyre jobban és jobban megy. A többiek lelkesen bólogattak, én viszont ekkor még csak elképzelni tudtam a helyzetet. Kicsit visszatartott a fővárosi vezetési stílus és Tovább »

Szerelembe estem

szerelembe estemGyakran megesik. Őrültként, rajongva keresem ilyenkor mindenhol, mindenben vágyaim tárgyát. A háttérképek a laptopomon aszerint változnak, hogy éppen mi pörget fel. Olyasmi, mint egy virtuális kívánságtábla, csak nem osztom apró részekre, hanem egyetlen dolgot állítok a középpontba. És mivel elég gyorsan cserélem, nem is válik unalmassá.
Nemrégiben egy csodaszép éjfekete Dodge képét szemeltem ki. Imádtam az autót. Afféle lányos lelkesedéssel. Tovább »

Bakter ezt jól elteremtettem...

Sokáig működött,apró teremtések,kicsit nagyobbak,nagyok... Tovább »

Irány Bamako! Jelentkezz!

hummer rally bamakoKedves Secretesek! Úgy döntöttünk, hogy a 2010-es Bamako rally-n több autóval útnak indul a TheSecret.hu csapata is! Többen vannak már köztünk, akik biztosan mennek jövőre, de szeretnénk ha legalább egy 10 fős csapattal nekivágni az útnak, 4 autóval. Ehhez persze még autó is kellene, de ami a legfontosabb: kalandor és belevaló RÉSZTVEVŐK!

Két dolgot azonban tudnotok kell: nem sétarepülésről van szó. Afrikába indulunk, a sivatagba. Tovább »

Most én kérek segítséget Tőletek!

Nagy a problémám, amit feladatként kezelek természetesen, és most én kérek segítséget Tőletek! Tovább »

Most Neked írom blogom

Lehet, hogy nem ide kéne írni, de majd megírom "oda" is :) Tovább »

Címkék: