problema

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet

Milyen csodás is azt hallani mástól: "Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra."

Van azonban egy hírem a számodra:
A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot Tovább »

Életrevalók boldogsága

Az elmúlt évben ajánlottam egy nagyon szórakoztató, ugyanakkor mély lelki mondanivalóval rendelkező filmet, melyben két különböző világ találkozik, s ebből a találkozásból valami fantasztikus dolog születik. Tovább »

Minden tökéletes.

Minden tökéletes. Az, amit te problémáknak hívsz, tökéletes tapasztalatok, amelyeket bevonzol (tudattalanul), hogy jobb és erősebb legyél. Fogadd el, hogy minden tökéletes, hogy nem vagy egyedül, engedj el és adj engedélyt ennek a részednek, amely többet tud. Az emberek és a nehéz helyzetek az életedben egyszerűen csak rejtett áldások.

Mabel Katz

Véleményezzétek kérlek :)

Sziasztok!

Már írtam egy hosszadalmas bejegyzést ezzel a problémámmal kapcsolatban,de csak 3-an írtak hozzá.

Én csak annyit kérnék most tőletek,hogy mindenki írjon egy igen-t vagy nem-et,hogy szerintetek is olyan nagy gond az hogy 3.félévem után akarom otthagyni a jelenlegi szakomat és szeptemberben elkezdeni egy újat? Tovább »

Hogyan gondolsz rá?

Élete során mindenki átél olyan történéseket, amelyek kellemetlenséget, bánatot, szomorúságot okoznak. Az a közös mindegyikben, hogy ilyenkor energiát veszítünk, sem kedvünk, sem erőnk nincs a felemelni a fejünket, és a pozitív dolgokat észrevenni.

Ne erőlködjünk. Nyugodtan, lefele nézve figyeljünk önmagunkba. Fogalmazzuk meg a helyzetet, és figyeljük meg, hogy milyen érzéseket tapasztalunk a testünkben. Tovább »

Mélyen ellazulok, de mégse - mi lehet a probléma?

Sziasztok!

Rajta vagyok az ügyön de kérném a segítségeteket... Nem tudom hányan szoktatok meditálni, relaxálni. Én szoktam és például most is valami hihetetlen mélyen ellazultam, a kezeim még 10 perc után is tisztára elernyedtek.. Szóval azzal nincsen baj nagyon ellazultam.
De mégis a tudatalattimat nehéz szóra bírni. Tovább »

Vallomás 1.

Szeretlek azért, ami már most összefűz bennünket, és szeretlek már előre azért, ami eztán következik. Nálad jobb dolog még soha életemben nem történt velem. Már most hiányzol, de a lelkem mélyén tudom, hogy mindig velem leszel. A néhány nap alatt, amit együtt töltöttünk, te lettél az álmom. Tovább »

Légy Te is Szamár!

A paraszt és a csacsi

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át
szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbálta kitalálni mit is
tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis Tovább »

Problémamegoldás a Vonzás tükrében

Probléma megoldás a Vonzás tükrébenFantasztikus, ahogy a Vonzás működik az apró, jelentéktelennek tűnő mindennapi kis problémák tekintetében is. Már csak azért is lenyűgöző ez, mert rendszerint ezek az apró, jelentéktelennek tűnő problémák azok, melyeket aztán hatalmasakká dagasztunk, és melyek miatt képesek vagyunk folyamatos stresszben tartani magunkat.

Nekem az elmúlt napokna leginkább a munkám során - munkahelyi és privát egyaránt - voltak ehhez kapcsolódó élményeim. Több ízben is azon kaptam magam, hogy Tovább »

bajban vagyok

Nem tudom ki hogy van vele, de en ugy erzem hogy folyton visszaesek. Egesz jol alakultak a dolgaim, de megint megakadtam. Tudom hol van minden problemam gyokere, de megsem tudok tole megszabadulni. Tul vagyok egy hazassagi valsagon. Tovább »